Για δεύτερη μέρα ο Γιώργος Παπαδάκης και η δημοσιογραφική του ομάδα απουσιάζουν από τα πλατό της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.

Ο λόγος όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Παπαδάκης, είναι ότι τελικά ο συμπαρουσιαστής του Γιώργος Γρηγοριάδης, διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Έτσι το τηλεοπτικό κοινό καλημέρισαν για δεύτερη μέρα οι Νίκος Ρογκάκος και Παναγιώτης Στάθης, ενώ ο Γιώργος Παπαδάκης και η ομάδα του πλην του Γιώργου Γρηγοριάδη, θα βγαίνουν στην εκπομπή από συνδέσεις.

«Τελικά ο Γιώργος Γρηγοριάδης μετά από αλλεπάλληλα τεστ είναι θετικός. Όλα ξεκίνησαν την προηγούμενη Πέμπτη όταν ο μικρός του γιος νόσησε. Μπήκε σε καραντίνα, δεν τον είχαμε και εμείς τις προηγούμενες μέρες, έκανε τεστ μοριακά και rapid, έβγαιναν όλα αρνητικά. Τη Δευτέρα όμως που ήρθε για εκπομπή βγήκε θετικό. Πανικοβληθήκαμε και εμείς. Κάνει δεύτερο μοριακό τεστ χθες και βγήκε θετικό. Ο Γιώργος νοσεί του ευχόμαστε περαστικά και εμείς κάνουμε αλλεπάλληλα μοριακά τεστ και ελπίζουμε να μην νοσήσουμε» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.