Έλληνες είναι όσοι έχουν μακρές ρίζες στην Ελλάδα στο βάθος του χρόνου είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης στο επεισόδιο της Δευτέρας (06/12) της Φάρμας και τα λόγια του έκαναν την Αναστασία Γκεργκελέζιου να κλάψει καθότι παιδί μεταναστών η ίδια.

Αμέσως ο ηθοποιός κατάλαβε ότι κάτι «εκπυρσοκρότησε» από το λογύδριο του και έσπευσε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Πήρε στο κατόπι την παίκτρια και της ζητούσε συγγνώμη ενώ όταν εκείνη κλείστηκε στο δωμάτιό της έπεσε στα γόνατα κι άρχισε να απολογείται έξω από την πόρτα για το λάθος του.

Ενοχλημένοι από τα λεγόμενα του Σταμάτη Γαρδέλη και οι χρήστες στο Twitter.

Αθανασία Τζουμελέκα για Σταμάτη Γαρδέλη: «Κουράζει τους πάντες»

Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο έχει, αυτή την εβδομάδα, στη Φάρμα η Αθανασία Τζουμελέκα καθώς έχει επιλεγεί για να είναι η αρχηγός της ομάδας. Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (06/12) στον ΑΝΤ1, ωστόσο, η χρυσή Ολυμπιονίκης δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια της για την συμπεριφορά του Σταμάτη Γαρδέλη.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ ο ηθοποιός δεν έκρυβε την επιμονή του να μιλήσει σηκώνοντας το χέρι, η Αθανασία Τζουμελέκα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Σταμάτης το κάνει συνεχώς αυτό. Δηλαδή θέλει να πουλήσει τον εαυτό του στην κάμερα».

«Θα βαριόμασταν αν δεν ήταν ο Σταμάτης. Κουράζει όμως τους πάντες… Κουράζει… Βασικά κοιτάζω τα πρόσωπα των άλλων που κουράζονται. Είναι δουλειές που πρέπει να γίνουν και δεν πρέπει να χάνουμε χρόνο με κουβέντες» συμπλήρωσε αιχμηρά η αρχηγός στη «Φάρμα» για την πρώτη εβδομάδα του νέου κύκλου.

«Είμαστε στις πρώτες μέρες και οι κουβέντες αυτού του τύπου πρέπει να είναι λίγες» ξεκαθάρισε η Αθανασία Τζουμελέκα για τον Σταμάτη Γαρδέλη.

Ο ηθοποιός είναι η αλήθεια ότι… μονοπώλησε το επεισόδιο, αφού και όταν η Σάσα Μπάστα και η Αγγελική Ηλιάδη έκαναν το πρώτο τους μπάνιο στο παιχνίδι, φρόντισε να… δηλώσει παρουσία ξεκινώντας τον σχολιασμό με τον Σταμάτη Κουτσαβάκη και ρίχνοντάς το στην φιλοσοφία.