Στο επεισόδιο της Τρίτης (16/11) στο Big Brother οι απαντήσεις της Μαίρης φαίνεται πως προβλημάτιζαν ακόμα τον Νάσο, ο οποίος της ζήτησε να κάνουν μία συζήτηση για να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση. Η Μαίρη αυτή την εβδομάδα έχει μπει στο στόχαστρο πολλών στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού. Η παρέα του Νάσου έχει ξεσπάσει όλο το θυμό για αποχώρηση του Κωστή πάνω της και πλέον ψάχνουν τρόπο να τη βγάλουν από τη μέση.

Όπως εξήγησε λοιπόν ο Νάσος, ο τρόπος για να κάνουν τη Μαίρη να «λυγίσει» δεν είναι να την ψηφίσουν για να φύγει αλλά να… χτυπήσουν τους κοντινούς της ανθρώπους και κυρίως τη Μαρία, η οποία πολλές φορές λειτουργεί σαν «σωματοφύλακας» για εκείνη.

Παρόλα αυτά, στη συνέχεια προσπάθησαν οι δυο τους να μιλήσουν λίγο μεταξύ τους και να λύσουν την παρεξήγηση, ωστόσο δεν βρήκαν άκρη.

Εκτός από τον Νάσο και η Ανχελίτα και ο Πέτσας μιλώντας στην Ευδοκία, ξέσπασαν εκ νέου εναντίον της ξεκαθαρίζοντας πως πλέον έχουν σιχαθεί να ασχολούνται.

Οι δυο τους ενοχλήθηκαν ιδιαίτερα μετά από ένα σχόλιο που έκανε η Μαίρη για αυτούς στο live της Παρασκευής και από εκείνη τη στιγμή έχουν περάσει σε ανοιχτή επίθεση εναντίον της.

«Δεν σπαταλάω χρόνο σε τέτοιους ανθρώπους γιατί σιχαίνομαι» δήλωσε ο Πέτσα και η Ανχελίτα είπε χαρακτηριστικά: «έχω αηδιάσει».

Ο Παναγιώτης θεωρεί επίσης τη συμπεριφορά της παρεμβατική και είναι έξαλλος μαζί της.

Και ενώ οι αποστάσεις ανάμεσα σε μερικούς συγκατοίκους μεγαλώνουν, σε άλλους μικραίνουν

Άρχισαν να ανοίγονται Ευδοκία και Νίκος

O Νίκος αναδείχθηκε αρχηγός αυτή την εβδομάδα στο Big Brother 2 και έτσι είχε την ευκαιρία να πάρει έναν συμπαίκτη του για να κοιμηθούν μαζί στο Captain’s Room. Όπως ήταν επόμενο, ο συμπαίκτης που διάλεξε ήταν η Ευδοκία.

Οι δυο τους πλέον δεν κρύβουν το γεγονός ότι έχουν αναπτύξει συναισθήματα ο ένας για τον άλλον και έτσι, σε μία εξομολόγησή του, ο Νίκος αποκάλυψε στην Ευδοκία πως τη χρειάζεται.

Η ομαδική δοκιμασία, πάλι για τον εβδομαδιαίο προϋπολογισμό τους έφερε όλους σε απόσταση… αναπνοής. Θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν την αποστολή τους και να συγκεντρώσουν το επιθυμητό ποσό;

Για τις επόμενες 24 ώρες θα εμφανίζονταν τα ονόματα δύο συγκατοίκων και συγκεκριμένοι χώροι του σπιτιού. Το ζευγάρι αυτό θα έπρεπε να πάει στο task room να πάρει τόσους κρίκους, όσοι ήταν οι χώροι που εμφανίστηκαν στην οθόνη. Στη συνέχεια θα έπρεπε να στερεώσουν ανάμεσα στα στόματά τους ένα από τα μπαλάκια που υπήρχαν στο task room. Σκοπός τους ήταν να περάσουν από όλους τους χώρους του σπιτιού που εμφανίστηκαν στην οθόνη και με τη σειρά που εμφανίστηκαν και να τοποθετήσουν πάνω στις ειδικές κατασκευές από ένα κρικάκι.

Τέλος θα έπρεπε να πάνε στον κήπο και να ρίξουν το μπαλάκι μέσα στο άδειο κουτί. Κάθε μπαλάκι προσέθετε στον εβδομαδιαίο προϋπολογισμό τους 10 ευρώ. Για να θεωρούνταν η προσπάθειά τους έγκυρη, θα έπρεπε το μπαλάκι να είναι συνεχώς ανάμεσα στα στόματά τους και να μην πέσει στο έδαφος. Η πρώτη αποστολή ήταν για τον Νίκο και την Ευδοκία, η δεύτερη για την Ανχελίτα και τον Παναγιώτη, η τρίτη για την Μαίρη και την Άννα, η τέταρτη για τον Νάσο και τη Μαρία και είχαμε και άλλη δοκιμασία με την Ευδοκία και τον Νίκο, γιατί την ζήτησε η πρώτη.

Οι αιφνιδιασμοί μέσα στο σπίτι δεν σταμάτησαν, όμως, καθώς ο Big Brother τους ζήτησε για πρώτη φορά να ψηφίσουν ανοιχτά τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Όλοι οι συγκάτοικοι θα είχαν το δικαίωμα μιας ψήφου και η ψήφος του Παναγιώτη θα μετρούσε διπλή καθώς ήταν ο νικητής του αγωνίσματος νομισμάτων. Επίσης ο Νίκος ως αρχηγός δεν μπορούσε να ψηφιστεί.

Σε περίπτωση ισοψηφίας ο αρχηγός θα όριζε ποιος συγκάτοικος θα ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασία, όπως ήταν αναμενόμενο και είχε φανεί από τον… πόλεμο που της γίνεται στο σπίτι από την περασμένη Παρασκευή, η πρώτη συγκάτοικος υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι η Μαίρη.