Η Γιουλίκα Σκαφιδά μίλησε για την τηλεοπτική σειρά το «Νησί», στην οποία θα εμφανιστεί στα επόμενα επεισόδια.

– Πως είδες τα πρώτα επεισόδια και τη δουλειά που έχει γίνει χωρίς να συμμετέχεις ακόμη;

«Χαρούμενη για την ανταπόκριση, χαρούμενη για το αποτέλεσμα, το οποίο όλοι περιμέναμε , αλλά τώρα το βλέπουμε και από κοντά. Αγωνία για την αποδοχή που θα έχουμε και εμείς όταν μπούμε στη σειρά, αλλά και μια μικρή σιγουριά ότι η σειρά τα έχει πάει πολύ καλά και εμείς έχουμε κάνει το καλύτερο δυνατό»

– Είναι η μοναδική δραματική σειρά στο φετινό πρόγραμμα…

«Ναι, εντάξει, αλλά αυτό εμένα δεν μου λέει κάτι. Θα μπορούσε να είναι και μια δραματική σειρά που να μην αγγίξει κανέναν. Η επιτυχία που έχει το «Νησί» και το ότι μεταδίδει συναισθήματα και προκαλεί ανθρώπους να κλάψουν, να συγκινηθούν και να νιώσουν δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν υπάρχουν άλλες δραματικές σειρές και είναι η μοναδική»

– Η σκηνή στην οποία θα δούμε τη Μαρία και την Άννα γύρω στα δεκαοχτώ είναι αυτή στο τρέιλερ στο τραπέζι με τον Γιώργη, που γίνεται ένα πέρασμα του χρόνου;

«Όχι. Αυτές είναι δύο ωραίες σκηνές, που ενώθηκαν για να δώσουν στους τηλεθεατές να καταλάβουν ότι οι μικρές μεγάλωσαν. Στο 8ο επεισόδιο εμφανιζόμαστε κάποια στιγμή στην Πλάκα να κάνουμε δουλειές μερικά χρόνια αργότερα».

Πηγή: Τηλεκοντρόλ