Λίγες μέρες έμειναν μέχρι την επιστροφή των «Άγριων Μελισσών» στον τηλεοπτικό αέρα του Ant1, τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου. Το νέο trailer της σειράς είναι γεμάτο spoiler για την εξέλιξη της ιστορίας με μια σκηνή όμως να ξεχωρίζει λίγο περισσότερο.

Συγκεκριμένα, σε μια από τις σκηνές, η σύζυγος του Ακύλα Μεγαρίτη, Ζωή μπαίνει μέσα στο νυχτερινό κέντρο που διατηρεί ο Κωνσταντής με τον Νικηφόρο στη Λάρισα και χωρίς να πει κουβέντα, πλησιάζει τον Κωνσταντή και τον φιλάει.

Όπως φαίνεται, η Ζωή Μεγαρίτη θα ρίξει τα… δίχτυα της στον Κωνσταντή και δεν αποκλείεται να ζήσουν οι δυο τους έναν απαγορευμένο έρωτα.

Όμως, η Ζωή Μεγαρίτη, σε μικρότερη ηλικία είχε φλερτ με τον Δούκα Σεβαστού, αυτό όμως πριν παντρευτεί με τον Ακύλα Μεγαρίτη.

Τα spoiler του trailer

Γεμάτο αγωνία και ένταση είναι το νέο trailer της σειράς. Η επιστροφή του Ζάχου Λυκογιάννη, πρώην αρραβωνιαστικού της Ελένης Σταμίρη η οποία και διέλυσε τον αρραβώνα τους. Ο Ζάχος επιστρέφει στο Διαφάνι ως Ταγματάρχης, αλλά και ως ένθερμος υποστηρικτής του καθεστώτος, με μεγάλη δύναμη και επιρροή και δεν διστάζει να απειλήσει την Ελένη και τον Λάμπρο ο οποίος φυγαδεύεται για να γλιτώσει την εξορία.

Ο Νικηφόρος στηρίζει το καθεστώς της Χούντας καθώς αυτό πιστεύει ότι είναι το καλύτερο να κάνει προκειμένου να προφυλάξει την οικογένεια του και κυρίως το παιδί του, τον μικρό Σέργιο.

Η Πηνελόπη Σεβαστού γυρίζει από το Παρίσι και είναι πιο οργισμένη από ποτέ αλλά και αποφασισμένη να πάρει εκδίκηση για τους θανάτους που σημάδεψαν τη ζωή της. Η επιστροφή της όμως κάνει άνω – κάτω τον Μελέτη ο οποίος είναι ακόμα ερωτευμένος μαζί της και ο οποίος έχει αρραβωνιαστεί με την κόρη του Ακύλα Μεγαρίτη. Η νεαρή κόρη του Ακύλα όμως καταλαβαίνει ότι κάτι συμβαίνει με τον αγαπημένο της.