Οι παίκτες του Survivor συναντήθηκαν με τον Γιώργο Λιανό ώστε να τους ενημερώσει για το έπαθλο της δοκιμασίας το οποίο είναι ένα από τα πιο σημαντικά του reality.

Οι νικητές της δοκιμασίας θα μεταφερθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ώστε να επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Εκεί ο James Καφετζής αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και μίλησε για την πρώην σύντροφό του που επιθυμεί να γίνει νυν.

«Γιώργο έχω ένα έξτρα κίνητρο σήμερα επειδή έχει γενέθλια η γιαγιά της Maxine της Γερμανίδας, η οποίας γίνεται 93 αν θυμάμαι καλά και κάθε χρόνο της στέλνω λουλούδια. Δεν περίμενα ότι θα είμαι ακόμη στο παιχνίδι οπότε δεν το είχα προμελετήσει, δεν το είχα κάνει όποτε θέλω πάρα πολύ να κερδίσουμε για να μπορώ να ευχηθώ σε εκείνη και να περάσει τα χρόνια μου πολλά στην γιαγιά της. Με την Maxine θέλω να μιλήσω και να περάσει τις ευχές μου στην γιαγιά. Είχε έρθει στην Ρόδο και γνωριστήκαμε εκεί στις διακοπές της και έμεινε για ένα 6μηνο. Μια πληροφορία σοκ είναι πρώην μου, πήγε να γίνει επανασύνδεση αλλά με πήρατε εδώ. Οπότε αν υπάρχει ακόμα, που ελπίζω να υπάρχει θα το μάθουμε σήμερα αν κερδίσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο James Καφετζής.