Ένταση επικράτησε στην παραλία της Μπλε Ομάδας του Survivor το βράδυ της Κυριακής λόγω της ποινής που επιβλήθηκε στον Αλέξη Παππά και τον Chris Σταμούλη εξαιτίας του ότι «εξαφανίστηκαν» για πολλές ώρες.

Η παραγωγή αποφάσισε και επέβαλλε ποινή σε όλη την ομάδα, γεγονός που δεν άρεσε στους υπόλοιπους παίκτες και κυρίως στον James Καφετζή.

Το θέμα συζητήθηκε στην παραλία και ο Αλέξης Παππάς εξαπέλυσε προσβολές τόσο στην Ελευθερία Ελευθερίου όσο και στην Άννα Μαρία Βέλλη.

Ο Αλέξης Παππάς κατηγόρησε την συμπαίκτρια του πως ενώ κοιμάται κοντά με τον Νίκο Μπάρτζη και δεν θα ξέρει τι να πει στον σύντροφό της, το παίζει ηθική.

Οι κατηγορίες αυτές του Αλέξη Παππά έκαναν την παίκτρια να ξεσπάσει σε κλάματα.

Το απόσπασμα προβλήθηκε από την εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open το πρωί της Δευτέρας με την Κατερίνα Καινούργιου να εκφράζει την έντονη αντίθεση της στις πράξεις του Αλέξη Παππά, ενώ στο τέλος τόνισε πως: «Είμαι έξαλλη».

«Η Άννα Μαρία, μέσα στο παιχνίδι, δεν μου είναι καθόλου συμπαθής, αλλά μετά από αυτό τη συμπάθησα και ήθελα να πάω να την πάρω μια αγκαλιά. Πόσο κομπλεξικός είναι ο Παππάς… Ή αν δεν είναι το παιδί, αυτό βγάζει, έναν άντρα με πάρα πολλά κόμπλεξ. Απαράδεκτος! Τι ατάκες είναι αυτές που είπε; Και στην Άννα Μαρία και μετά στην Ελευθερία. Άντε ρε από ‘κει. Αν ήμουν εκεί πέρα, ειλικρινά, θα του είχα επιτεθεί λεκτικά», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Ποιος νομίζει ότι είναι ο Παππάς; Με το που θα βγει προτεινόμενος, θα φύγει με τη μία. Πες ότι συμβαίνει κάτι, τι δουλειά έχει η κατίνα να πάει να το πει μπροστά σε όλους και να την κάνει ρεζίλι την κοπέλα; Και να βάλει στο “παιχνίδι” και την Ελευθερία, ότι του την έπεφτε, σιγά ρε γόη! Έξαλλη είμαι».