Ακόμα  ένα επεισόδιο του «Big Brother» προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας και φυσικά είχε απ’ όλα.

Νεύρα, καυγάδες, αρχηγίες, αγάπες αλλά και… απειλές.

Αρχικά, ο Δημήτρης Πυργίδης θέλησε να μιλήσει με τον Γρηγόρη Τσεκούρα γιατί του κακοφάνηκε ιδιαίτερα που ο «φίλος» του τον ψήφισε ως υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο «Χάος» δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός αυτό και την εξέφρασε στον συμπαίκτη του.

Από την άλλη πλευρά, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, εμφανώς ευδιάθετη θέλησε να κάνει μια μικρή πλακίτσα στον Θέμη Κανέλλο και έτσι κρύφτηκε πίσω από το κρεβάτι του συμπαίκτη της και όταν εκείνος μπήκε στο δωμάτιο, πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά του και τον τρόμαξε.

Στην συνέχεια, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη έκανε «αγαπούλες» με τον Δημήτρη Πυργίδη προκειμένου να του «ανεβάσει» τη ψυχολογία και οι αγκαλιές και τα φιλιά κυριάρχησαν στο σπίτι του «Big Brother».

Λίγο πιο μετά, ήρθε η «απειλή» του Δημήτρη Κεχαγιά στον Θέμη Κανέλλο. Οι παίκτες καθισμένοι στο σαλόνι του «Big Brother» είχαν συζήτηση περί βέτο. «Ο καθ’ ένας της… το χαβά είστε» σχολίασε ο Δημήτρης Κεχαγιάς στους συμπαίκτες του και ο Θέμης Κανέλλος του τόνισε πως αυτό που λέει δεν είναι όμορφο. «Ακούω μόνο ναι αλλά και ίσως ναι κλπ. Δεν ακούω τίποτα άλλο» απάντησε εκνευρισμένος ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

«Εντάξει, δεν είμαστε όλοι “παντελονάτοι”» αντέδρασε ο Θέμης Κανέλλος και αυτό εκνεύρισε ακόμα περισσότερο τον Δημήτρη Κεχαγιά. «Κόφτο μ@λ@κ@ με μένα. Κόφτο!» του είπε σε απειλητικό ύφος.

Οι εντάσεις όμως στο σπίτι δεν σταμάτησαν εκεί καθώς η Άννα Μαρία Ψυχαράκη είχε μια έντονη λογομαχία με τον Χρήστο Βαρουξή τον οποίο και «χρέωσε» πως μεταφέρει δεξιά και αριστερά ότι του εμπιστεύονται οι συγκάτοικοι του.

Τέλος, οι παίκτες του «Big Brother» επιδόθηκαν σε ένα στατικό σκι προκειμένου να αναδειχθεί ο αρχηγός της εβδομάδας. Ο Χρήστος Βαρουξής κατάφερε να αντέξει μέχρι τέλους τη δοκιμασία και αναδείχθηκε αρχηγός.