Την ευκαιρία να δούνε ζωντανά το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας για το UEFA Nations League θα έχουν οι οπαδοί του ποδοσφαίρου την Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2020, στις 21.45 στο OPEN.

Η εθνική ομάδα καλείται να αντιμετωπίσει την ομάδα της Μολδαβίας. Στόχος του Τζον Φαν’τ Σχιπ είναι να αυξήσει τη συγκομιδή των τεσσάρων βαθμών που έχει ως τώρα και να εδραιωθεί στην πρώτη θέση του ομίλου.

Την περιγραφή του αγώνα έχει αναλάβει ο Αλέξης Σπυρόπουλος, ενώ θα υπαρχει σχόλιοσχολιασμος του προπονητή Γιάννη Αναστασίου και ρεπορτάζ Γρηγόρη Ατρείδη και Μιχάλη Τσίγκρη.

Μη χασετε ειδικές εκπομπές του OPEN για το UEFA Nations League που παρουσιάζει η Χριστίνα Βραχάλη.

Λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού, στις 21:00 έχει pre game show που περιλαμβάνει απευθείας σύνδεση με το ΟΑΚΑ, απ’ όπου ο Γιώργος Τσαντάκης και ο Πάνος Βόγλης θα μας βάλουν το κλίμα του σημαντικού αγώνα.

Επιπλέον, αποκλειστικές δηλώσεις του προπονητή και παικτών της Ελλάδας, ανάλυση των ενδεκάδων και τα τελευταία νέα της Εθνικής.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, στο post game show, μη χάσετε το τρίτο ημίχρονο του αγώνα της Εθνικής, με ζωντανές και αποκλειστικές δηλώσεις, καθώς και πλούσιο θέαμα από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις του UEFA Nations League.