Τίτλοι τέλους πέφτουν για την εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής» ενώ την ερχόμενη Κυριακή, 9 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει το τελευταίο φύλλο της εφημερίδας όπως γνωστοποιήθηκε μέσα από την επίσημη ανακοίνωση της Dimera Media.

«Η μονοπωλιακή κατάσταση στον χώρο της διανομής του Τύπου και ο έλεγχός της από συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα, που σταθερά αναπτύσσουν καθεστωτικές πρακτικές, δεν ευνοούν σε καμία περίπτωση τον μακροπρόθεσμο ενίσχυση σχεδιασμό και την ανάπτυξη επιχειρηματικών κινήσεων στο χώρο του εντύπου Τύπου, καθώς και την της ελευθεροτυπίας» αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας τους λόγους για τους οποίους οι ιθύνοντες πήραν την απόφαση αναστολής του φύλλου.

«Αναλύοντας το σύνολο των δεδομένων, είμαστε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να γνωστοποιήσουμε την αναστολή κυκλοφορίας της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής», το τελευταίο φύλλο της οποίας θα κυκλοφορήσει στις 9 Αυγούστου» τονίζεται στην ανακοίνωση.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.