Ευχές από τον Θεόδωρο Καράογλου για τα 10 χρόνια του newsbeast.gr

Προσωπικότητες από την πολιτική σκηνή του τόπου, εύχονται στο site


MEDIA
12:16
09/07/2020
Ευχές από τον Θεόδωρο Καράογλου για τα 10 χρόνια του newsbeast.gr
loading

10 χρόνια newsbeast.gr, 10 χρόνια ειδήσεις. Περισσότερες από 3.500 ημέρες, σας μεταφέρουμε, έγκαιρα και έγκυρα, τα σημαντικότερα γεγονότα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Στις 21 Ιουνίου του 2020, το site που εμπιστεύεστε για την καθημερινή σας ενημέρωση συμπλήρωσε μια δεκαετία στις δημοσιογραφικές επάλξεις. Προσωπικότητες από την πολιτική σκηνή του τόπου, εύχονται στο newsbeast.gr.

«Θερμές και ειλικρινείς ευχές στη δημοσιογραφική ομάδα και όλους τους συντελεστές της ιστοσελίδας Newsbeast.gr, η οποία συμπληρώνει 10 χρόνια αντικειμενικής δημοσιογραφίας στο Διαδίκτυο. Ανοίγοντας νέους δρόμους στην ενημέρωση, το Newsbeast.gr συνεχίζει να πορεύεται με μοναδικό γνώμονα την υπεράσπιση της αλήθειας, προσφέροντας στους αναγνώστες του "πλούσιο" και άμεσο ρεπορτάζ, οι οποίοι του το ανταποδίδουν με την έμπρακτη εμπιστοσύνη τους. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσετε για πολλές δεκαετίες ακόμη να αφήνετε ευδιάκριτο και ανεξίτηλο το αποτύπωμά σας στο χώρο της ενημέρωσης, παραθέτοντας την είδηση με υπευθυνότητα και σοβαρότητα».

Θεόδωρος Γ. Καράογλου

Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) - Βουλευτής Ν.Δ. Β' Θεσσαλονίκης

Το επετειακό κείμενο για τα 10 χρόνια του newsbeast.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει