Για τις σχέσεις του με τη Ναταλία Γερμανού και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο Παύλος Σταματόπουλος.

Ο συνεργάτης της εκπομπής «Μέσα στην καλή χαρά», μίλησε για την θεατρική παράσταση στην οποία βρέθηκαν με την πρώην συνεργάτιδά του και είπε:

«Κατ’ αρχάς με τα υπόλοιπα παιδιά της εκπομπής χαιρετηθήκαμε. Με τη Ναταλία Γερμανού δεν χαιρετήθηκα γιατί δεν πρόλαβα. Όταν έφτασε ήμασταν έξω από το θέατρο και μιλούσαμε με εσάς και εκείνη φωτογραφιζόταν με κάποιους άλλους. Δεν συναντηθήκαμε!», ενώ όταν η ρεπόρτερ της εκπομπής ανέφερε ότι η Ναταλία Γερμανού έφυγε από την πίσω πόρτα του θεάτρου, εκείνος απάντησε: «Δεν ξέρω για ποιο λόγο το έκανε αυτό… Εγώ πάντως δεν την είδα καθόλου. Η σχέση μας είναι μια χαρά. Έχουμε να μιλήσουμε κάποιους μήνες, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει. Από τη στιγμή που σταματήσαμε να συνεργαζόμαστε τόσο στενά, δεν βρισκόμαστε και τόσο συχνά. Είναι εδώ; Αν είναι εδώ, να τη χαιρετήσω».

Αναφερόμενος στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, είπε: «Δεν υπάρχει κανένα τηλεοπτικό πρόσωπο και μάλιστα γυναίκα που να μην της έχει ασκηθεί κριτική. Συμβαίνει πάντα και θα συμβαίνει. Δεν έχει να κάνει με το αν η Κωνσταντίνα είναι καλή ή όχι. Έχω ξαναπεί ότι κάθε νέο παιδί που βγαίνει στην τηλεόραση δημιουργεί έναν ερεθισμό στους δημοσιογράφους για κάποιο λόγο. Επειδή η Κωνσταντίνα είναι και όμορφη και κατά τη γνώμη μου ταλαντούχα, δημιουργεί όλο αυτό το κλίμα».