Δριμύτερες και με «άγριες» διαθέσεις επέστρεψαν οι Άγριες Μέλισσες, μετά τη μικρή διακοπή λόγω των εορτών των Χριστουγέννων. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη, ενώ και μικρά ή μεγάλα μυστικά έρχονται στο φως.

Ήδη οι τηλεθεατές (και μαζί η Ουρανία) ανακάλυψαν πως ο Κυριάκος είναι αρραβωνιασμένος με άλλη, ενώ έχει κι ένα παιδί από άλλον γάμο. Η Θεοφανία Παπαθωμά, από την άλλη, αποκάλυψε πως έρχονται πολλές ανατροπές και για τη Βιολέτα, το ρόλο που υποδύεται στη σειρά, αφού δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο Διαφάνι ο πρώην άνδρας της.

Και τώρα, ένας άλλος ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες, ο Κωνσταντίνος Δανίκας, που υποδύεται τον Φανούρη, αποκαλύπτει πως αυτά που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια δεν μας περνούν καν από το μυαλό.

«Οι εξελίξεις θα είναι πιο καταιγιστικές από ό,τι φαντάζεσαι. Χθες διάβασα και τα καινούρια επεισόδια, δεν φαντάζεσαι! Θα έχουμε πολύ ωραίες και ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Ο Φανούρης, εκτός από υπάλληλος της Ελένης έχει πάρει και το ρόλο του πατέρα, είναι και προστάτης της οικογένειας κατά κάποιο τρόπο. Δεν βλέπει ερωτικά την Ελένη. Και τα τρία κορίτσια τα ξέρει από μικρά, εξάλλου είναι και παντρεμένος με παιδιά», δηλώνει χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής το Πρωινό.

Όσο για το ρόλο του είπε: «Είναι υπέροχο να σε σταματάει ο κόσμος στο δρόμο και να σου λέει πόσο πολύ περίμεναν μια τόσο καλή δουλειά στην ελληνική τηλεόραση. Δεν περίμενα ότι θα πήγαινε τόσο καλά και χαίρομαι ιδιαίτερα γι’ αυτό. Για τον ρόλο του Φανούρη πέρασα από ακρόαση κανονικά. Πριν από μερικά χρόνια άρχισα κι εγώ να ασχολούμαι με χωράφια και καλλιέργειες, οπότε είχα μεγαλύτερη ευκολία με τον ρόλο. Είμαι Αθηναίος και ήταν ανάγκη και χαρά να πάω να δουλέψω λίγο με τη γη».