Στην κάμερα της εκπομπής, «Ευτυχείτε» μίλησε η Θεοφανία Παπαθωμά η οποία αναφέρθηκε και στις Άγριες Μέλισσες. Μάλιστα, η τηλεοπτική «Βιολέτα» έδωσε και κάποια μικρά σπόιλερ για τη συνέχεια της σειράς του ΑΝΤ1, ενώ όπως είπε, η ίδια έχει ακούσει πως θα συνεχιστεί και δεύτερη χρονιά.

«Πολλά θα γίνουν στη συνέχεια της σειράς για την Βιολέτα, όπως με όλους τους ρόλους στις Άγριες Μέλισσες», δήλωσε αρχικά. Για να προσθέσει: «Όπως άκουσα, θα συνεχιστεί για δεύτερη χρονιά η σειρά οπότε θα δούμε πράγματα και θαύματα».

Όσο για την ηρωίδα που υποδύεται και στη σχέση της με τον Μιλτιάδη Σεβαστό, είπε: «Με τον Μιλτιάδη κάτι θα γίνει στη σειρά. Μέχρι το επεισόδιο 60, βέβαια, που έχω διαβάσει δεν γίνεται τίποτα… Ίσως εμφανισθεί ο πρώην άντρας μου θέλοντας να χαλάσει τον γάμο μου με τον Μιλτιάδη».

Η Θεοφανία Παπαθωμά, μεταξύ άλλων παραδέχτηκε πως μετά τη φετινή της συμμετοχή στις Άγριες Μέλισσες, ο κόσμος σταμάτησε να της μιλά για το «Άγγιγμα Ψυχής».

«Μετά από τόσα χρόνια δεν το ξεχνούν με τίποτα, έκανε μεγάλη επιτυχία εκείνο το σίριαλ και τώρα, ευτυχώς, άλλο ένα», συμπλήρωσε η γνωστή ηθοποιός.