Η Φαίη Σκορδά έχει κάθε λόγο να χαμογελά, αφού στη δύσκολη και άκρως ανταγωνιστική ψυχαγωγική ζώνη των καναλιών, καταφέρνει και σημειώνει πρωτιές στη μάχη της τηλεθέασης. Μάλιστα, οι ηλικίες 18-54, όπως μαρτυρούν τα νούμερα, δείχνουν μία προτίμηση στην τηλεοπτική παρέα της Φαίης Σκορδά.

Έτσι, το Νοέμβριο το «Πρωινό» τερμάτισε πρώτο σε τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό 18-54, με μέσο όρο 18,6%, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό. Με πρωτιά, όμως, ξεκίνησε και ο Δεκέμβριος καθώς χθες η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 έκοψε πρώτη το νήμα της τηλεθέασης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, το «Πρωινό» ήταν πρώτο στην προτίμηση των τηλεθεατών, στο δυναμικό κοινό 18-54, καταγράφοντας ποσοστό 18,8%. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ανδρικό κοινό 25-44 η εκπομπή άγγιξε το 24,8% ενώ στο γυναικείο κοινό 25-44 το 22,2%.

Πάντως, μπορεί να θεωρηθεί -όπως μαρτυρούν και τα νούμερα- πως ο Νοέμβριος  ήταν ο μήνας του ΑΝΤ1, αφού το κανάλι βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης. Και πολλά από τα προγράμματά του σημείωσαν πρωτιές στην ώρα προβολής τους.