Τα υποψήφια μοντέλα του Greece’s Next Top Model 2 κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ακόμη μια δοκιμασία. Αυτή τη φορά τα κορίτσια επισκέφθηκαν το workshop του Πάνου Ιωαννίδη, δηλαδή τον χώρο που χρησιμοποιεί ο γνωστός chef για να «γυρίζει» τα βιντεάκια τα οποία ανεβάζει στο κανάλι του στο YouTube.

Ο λόγος που επισκέφθηκαν το workshop του Πάνου Ιωαννίδη ήταν προκειμένου να μπουν στην κουζίνα του και να «πουλήσουν» στις τηλεθεάτριες αλλά  και τους τηλεθεατές να αγοράσουν τα «καλύτερα κουζινικά σκεύη της αγοράς».

Όπως ανέφερε η Ζενεβιέβ λίγο πριν ξεκινήσει η δοκιμασία, ένα τέτοιου είδους διαφημιστικό spot είναι μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες δουλειές στην καριέρα ενός μοντέλου.

Φυσικά, δεν έλειψαν και τα σχόλια για την εξωτερική εμφάνιση του Πάνου Ιωαννίδη, στην κουζίνα του οποίου θα γυριστεί η δοκιμασία. Όπως ανέφερε η Έλενα Χριστοπούλου, τα βίντεο που «ανεβάζει» στο κανάλι του πάνε πάρα πολύ καλά γιατί είναι ένας από τους καλύτερους chef.

«Πολύ ωραίος» πρόσθεσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί και όπως ανέφεραν και τα κορίτσια «κούκλος».

«Θες να μου πεις πως όσες γυναίκες μπαίνουν στο YouTube μπαίνουν για να δουν πώς θα φτιάξουν το αυγό; Δεν θα δουν τον άνθρωπο; Που κάθονται και λιώνουν για τον άνθρωπο;» ρώτησε η Ζενεβιέβ την Έλενα Χριστοπούλου.