Για τις αλλαγές στο πρόγραμμα του Alpha σχετικά με την ημέρα προβολής της εκπομπής της «Πάμε Πακέτο» μίλησε στη «RealLife» η παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου.

«Η αλήθεια είναι πως είχαμε πολλές αλλαγές στην ημερομηνία έναρξης και αυτό σίγουρα δεν είναι ευχάριστο. Αλλά προφανώς, αναγκαίο. Ήταν τιμητικό, αφού πίστεψαν πως το “Πακέτο” θα ήταν αξιόμαχο απέναντι στο «Νησί». Απλά έγιναν τηλέφωνα από τηλεθεατές που ήθελαν να γυρίσει το «Πακέτο» την Πέμπτη.

Ο κόσμος δε θέλει να αλλάζει τις συνήθειές του. Ο πιο ευνοημένος από τις μετακινήσεις της εκπομπής μου θα είναι το Mega, γιατί αυτή τη στιγμή φεύγει ένα αγκάθι από πάνω τους» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Για το αν έχει το «ψώνιο» της τηλεόρασης η γλυκιά Βίκυ απάντησε ότι δεν το έχει. «Έχω ένα άλλο ψώνιο. Να είμαι χρήσιμη. Αυτό μπορεί να το καταλάβει κανείς από τις εκπομπές που έχω κάνει και από τα βιβλία μου. Δεν το κάνω, αν δε νιώθω χρήσιμη. Προτιμώ να πάω στους Γιατρούς του Κόσμου!».

Παραδέχτηκε ότι θυμώνει εύκολα λέγοντας ότι «Νευριάζω, μαλώνω τα παιδιά περισσότερο απ’ όσο πρέπει, σηκώνω φωνή. Τασάκι δεν έχω πετάξει. Το χέρι όμως στο τραπέζι το έχω χτυπήσει πολλές φορές. Τώρα δεν ξέρω, στο μέλλον μπορεί να πετάξω και καμιά κατσαρόλα. Οφείλω να βελτιώνομαι, να γίνομαι πιο ήρεμη και συνετή».

Αν την ενοχλεί που την αποκαλούν «αυτή που κλαίει» η Βίκυ Χατζηβασιλείου ομολόγησε ότι την ενοχλεί λέγοντας ότι: «Με ενοχλεί γιατί είμαι άνθρωπος που γελάει. Είναι λογικό, βέβαια, γιατί η εκπομπή που παρουσιάζω είναι κυρίως συγκινητική, είναι ένα συναίσθημα που μοιράζομαι με τον κόσμο. Είναι δύσκολο να το πετύχεις και μάλιστα με τόσο κόσμο. Απλά δεν είμαι μόνο αυτή που κλαίει».