Οργισμένη ανακοίνωση του Open που δηλώνει στήριξη στη δημοσιογράφο Μίνα Καραμήτρου

«Η ελεύθερη έκφραση των δημοσιογράφων μας δε φιμώνεται»


MEDIA
20:02
14/05/2019
Οργισμένη ανακοίνωση του Open που δηλώνει στήριξη στη δημοσιογράφο Μίνα Καραμήτρου
loading

Με μια οργισμένη ανακοίνωση, το Open, ο σταθμός όπου εργάζεται η Μίνα Καραμήτρου, δηλώνει τη στήριξη του στη δημοσιογράφο και καλεί τα κανάλια σε κοινή συνάντηση με στόχο τη συγκρότηση ενιαίου μετώπου εναντίον των φαινομένων βίας απέναντι στους δημοσιογράφους.

Με τίτλο «Η ελεύθερη έκφραση των δημοσιογράφων μας δε φιμώνεται» η ανακοίνωση του σταθμού της Παιανίας αναφέρει:

«Καταδικάζουμε τη στοχοποίηση της δημοσιογράφου του τηλεοπτικού μας σταθμού Μίνας Καραμήτρου. Η άνανδρη πυρπόληση του αυτοκινήτου της, έξω από την οικία της, μας γεμίζει οργή και αποτροπιασμό.

Η ελεύθερη έκφραση των δημοσιογράφων μας δε φιμώνεται και διαμηνύουμε προς πάσα κατεύθυνση πως θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε αμείωτα με στόχο την έγκυρη, αμερόληπτη και υπεύθυνη ενημέρωση των συμπολιτών μας.

Προς ουσιαστική στήριξη αυτού του σκοπού και λαμβάνοντας υπόψιν αντίστοιχες επιθέσεις σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, καλούμε, σε κοινή συνάντηση τις διοικήσεις των τηλεοπτικών σταθμών, τις αμέσως επόμενες ημέρες, με στόχο τη συγκρότηση ενιαίου μετώπου εναντίον των φαινομένων βίας απέναντι στην ελεύθερη δημοσιογραφική έκφραση, που κλιμακώνονται το τελευταίο διάστημα.»

Υπενθυμίζεται πως το αυτοκίνητο της Μίνας Καραμήτρου κάηκε ολοσχερώς τα ξημερώματα από αγνώστους ακριβώς έξω από το σπίτι της ενώ όπως είπε η ίδια στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» οι αστυνομικοί πιστεύουν πως πρόκειται για μήνυμα που σχετίζεται με τον Δημήτρη Κουφοντίνα, ωστόσο τόνισε πως δεν εκφοβίζεται από τέτοια περιστατικά.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει