Φωτιά στο αυτοκίνητο της αστυνομικής συντάκτριας Μίνας Καραμήτρου έβαλαν άγνωστοι τα ξημερώματα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 2:30 τα ξημερώματα της Τρίτης (14/5), έξω από το σπίτι της δημοσιογράφου στην περιοχή του Παπάγου. Ευτυχώς ο εμπρησμός έγινε αμέσως αντιληπτός και η φωτιά δεν εξαπλώθηκε.

Μιλώντας στο «Καλημέρα Ελλάδα» η Μίνα Καραμήτρου είπε ότι ευτυχώς οι γείτονες αντιλήφθηκαν την φωτιά και κινητοποιήθηκαν άμεσα, ώστε να μην επεκταθεί στα διαμερίσματα.

Όπως είπε οι αστυνομικοί πιστεύουν πως πρόκειται για μήνυμα που σχετίζεται με τον Δημήτρη Κουφοντίνα, ωστόσο τόνισε πως η ίδια δεν εκφοβίζεται από τέτοια περιστατικά.

Δείτε τις φωτογραφίες του newsbeast.gr από το καμένο αυτοκίνητο της Μίνας Καραμήτρου:

Γεροβασίλη για Καραμήτρου: Η ελευθερία του Τύπου δεν φιμώνεται

«Η ελευθερία του Τύπου δεν φιμώνεται. Οι δράστες θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη», έγραψε στο Twitter η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη με αφορμή τον εμπρησμό του αυτοκινήτου της δημοσιογράφου Μίνας Καραμήτρου.

«Οι δημοσιογράφοι καθημερινά κάνουν τη δουλειά τους με προσήλωση στην ανεξαρτησία και την αντικειμενική πληροφόρηση. Αυτό κάνει και η Μίνα Καραμήτρου. Η ελευθερία του Τύπου δεν φιμώνεται. Οι δράστες θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη», ανέφερε η κ. Γεροβασίλη.

Φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος