«Τα όμορφα μοντέλα, όμορφα τσακώνονται». Θα μπορούσε να ήταν άνετα ο τίτλος που θα περιέγραφε την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι του Greece’s Next Top Model, το τελευταίο διάστημα. Τα μοντέλα έχουν χωριστεί σε υπό-ομάδες, οι τσακωμοί δίνουν και παίρνουν, ενώ τα «φτυάρια» έχουν «πάρει» φωτιά.

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες, το ενδιαφέρον εντός κι εκτός σπιτιού, μονοπωλεί η κόντρα ανάμεσα στην Ξανθούλα Τζερεφου και την Ειρήνη Ερμίδου. Μάλιστα, η υπόθεσή τους έφτασε να απασχολήσει και την κριτική επιτροπή, όπου η Ξανθούλα κι ενώ ήταν υποψήφια προς αποχώρηση, «έδωσε» στεγνά τη συμπαίκτριά της για τα σχόλια που κάνει για τα κιλά της.

Μάλιστα, το plus size μοντέλο πριν ανακοινωθεί το όνομα της παίκτριας, που αποχωρεί, εξέφρασε την επιθυμία της να αποχωρήσει, επειδή δεν περνάει καλά στο σπίτι, εξαιτίας των σχολίων που ακούει. Η Βίκυ Καγιά πήρε θέση, εξηγώντας στην Ειρήνη Ερμίδου ότι τα σχόλια της δεν πρέπει να λέγονται σε καμία κοπέλα. Κάπου εκεί, τα αίματα «άναψαν» και οι τόνοι ανέβηκαν. Και η τηλεοπτική πασαρέλα, περισσότερο σε.. ρινγκ έμοιαζε.

Τελικά, η Ξανθούλα δεν έφυγε από το σπίτι, με τον Δημήτρη Σκουλό να εκφράζει την απορία του, αν το νεαρό μοντέλο θα εξέφραζε την ίδια επιθυμία να αποχωρήσει, αν δεν ήταν ανάμεσα στις τρεις υποψήφιες.

Λίγο αργότερα, η Ξανθούλα ζήτησε από την Ειρήνη να μιλήσουν μόνες. Αλλά, οι δύο κοπέλες συνεχώς διαφωνούσαν, ώσπου στο τέλος συμφώνησαν ότι δεν θα λένε από εδώ και πέρα ούτε… «καλημέρα».