Το ιταλικό κύπελλο ποδοσφαίρου, έρχεται ζωντανά και αποκλειστικά στα αθλητικά κανάλια της Nova! Μεγάλες δυνάμεις του ιταλικού ποδοσφαίρου όπως η Γιουβέντους, η Ίντερ, η Μίλαν, η Νάπολι και η Λάτσιο υπόσχονται συναρπαστικό θέαμα στον δρόμο προς τον μεγάλο τελικό του Coppa Italia για τη σεζόν 2015-2016.

Η πρεμιέρα στις τηλεοπτικές μεταδόσεις στα κανάλια Novasports γίνεται αύριο Τρίτη 19 Ιανουαρίου στις 21:45 με τον νοκ άουτ αγώνα Νάπολι – Ίντερ για την προημιτελική φάση που θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO. Στην περιγραφή θα είναι ο Μιχάλης Κατσαφάδος.

Στη συνέχεια την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου στις 21:45 οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα παρακολουθήσουν τον αγώνα Λάτσιο – Γιουβέντους, σε μια επανάληψη του περσινού τελικού που θα μεταδοθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO. Στην περιγραφή θα είναι ο Τάκης Κουλουμπής.

Το διήμερο Τρίτη 26 Ιανουαρίου και Τετάρτη 27 Ιανουαρίου θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες για την ημιτελική φάση, ενώ το διήμερο Τρίτη 1η Μαρτίου και Τετάρτη 2 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν οι ρεβάνς. Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, το Μάιο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά το μεγάλο τελικό.