«Συγγνώμη, λυπάμαι πολύ», ψέλλισε ο ρεπόρτερ του BBC, Graham Satchell την ώρα που μετέδιδε σήμερα το πρωί νεότερες πληροφορίες, από το σημείο των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι. Έχοντας στήσει την κάμερα μπροστά από ένα μνημείο της πόλης όπου οι παριζιάνοι τοποθετούν λουλούδια και μηνύματα συμπαράστασης στα θύματα, ο δημοσιογράφος άφησε τα συναισθήματά του να τον κατακλίσουν καθώς μιλούσε για τις συνέπειες των επιθέσεων.

Η φωνή του Satchell, άρχισε να «σπάει» και αναγκάστηκε να σταματήσει τη στιγμή που το ρεπορτάζ του μεταδιδόταν live από το βρετανικό κανάλι. Οι θεατές έδειξαν τη συμπάθειά τους στον έμπειρο δημοσιογράφο, στέλνοντας μηνύματα στα social media για το «ειλικρινές ρεπορτάζ» του, τονίζοντας πως  οι επιθέσεις έχουν προκαλέσει στρες σε όλους.

«Η αίσθηση εδώ στο Παρίσι έχει σίγουρα αλλάξει σημαντικά, από την Κυριακή όπου ήρθαμε, τότε που το Παρίσι έμοιαζε με πόλη-φάντασμα», είπε ο ρεπόρτερ και συνέχισε «χθες το βράδυ, η πόλη είχε κατακλυστεί από κόσμο. Υπήρχε αγρυπνία εδώ, αγρυπνία στον Πύργο του Άιφελ. Ο Πύργος του Άιφελ φωταγωγήθηκε ξανά και πιστεύω ότι είναι σημάδι ελπίδας», συμπλήρωσε πριν αρχίσει να καταρρέει συναισθηματικά, κλείνοντας τα μάτια του σε μια προσπάθεια να «συμμαζέψει» τον εαυτό του.

journ03 journ01 journ02