Στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των τηλεθεατών παρέμεινε η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, Καλύτερα δε Γίνεται, κερδίζοντας τη μάχη της τηλεθέασης στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββάτου, παρά την πρεμιέρα της Αννίτας Πάνια στο OPEN με το τηλεπαιχνίδι «Next Please».

Σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις της Nielsen, το «Καλύτερα δε Γίνεται» άγγιξε το 12% στο δυναμικό κοινό και το «Stars System» μία ανάσα πίσω στο 11,8%. Τέλος, το «Ακόμα δεν είδες τίποτα» έφτασε το 9,1%, ενώ η Αννίτα Πάνια «έκλεισε» με 5,3%.

Όσον αφορά το σύνολο, την ώρα που την πρωτιά στη ζώνη εξασφάλισε η Ναταλία Γερμανού με 13,8%. Ο Κώστας Τσουρός ακολούθησε στο 12%, ενώ η αστρολογική εκπομπή της Άσης Μπήλιου «έκλεισε» στο 8,2% και η Αννίτα Πάνια συγκέντρωσε τηλεθέαση 7,9%.

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Καλύτερα δε Γίνεται 12%

Stars System 11.8%

Ακόμα δεν είδες Τίποτα 9.1%

Next Please 5.3%

ΣΥΝΟΛΟ

Καλύτερα δε Γίνεται 13.8%

Ακόμα δεν είδες Τίποτα 12%

Stars System 8.2%

Next Please 7.9%

*Τα στοιχεία για την τηλεθέαση είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά για την τηλεθέαση με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.