Ένταση επικράτησε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να μην μπορεί να κρύψει τον εκνευρισμό του. Αφορμή για να ανέβουν οι τόνοι στο πάνελ στάθηκε ένα περιστατικό που συνέβη ακαδημία του Fame Story ανάμεσα στον Fipster και τη Μέγκαν.

Συγκεκριμένα, ο Fipster ο οποίος στην ακαδημία βρίσκεται ως καθηγητής των social media ήρθε σε σύγκρουση με την Megan, με τον πρώτο να «αποκαλύπτει» ότι έχει γίνει δημοσκόπηση στο Instagram, όπου το κοινό ζητάει να αποχωρήσει η παίκτρια από το παιχνίδι και εκείνη στην συνέχεια ξέσπασε σε κλάματα.

«Εγώ που το είδα χθες το βράδυ, αν ήμουν γονιός της Μέγκαν, θα πήγαινα να την πάρω από το παιχνίδι. Ξέφυγε το πράγμα, εγώ δεν θα το επέτρεπα. Η συμπεριφορά του Fipster είναι κακοποιητική με πλήρη γνώση του τι λέω», σχολίασε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Έλεγε πράγματα που γράφουν στο ίντερνετ, ποιος είναι ο καλύτερος και ο χειρότερος. Ανεπίτρεπτο. Αν είναι από τώρα να ξέρουν τα παιδιά – που έχουν υποστεί εγκλεισμό – τι λέει ο κόσμος, άρα ξέρουμε τον νικητή. Και όταν το κορίτσι πάει να αρθρώσει μία λέξη, της κάνει και παρατήρηση», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.

«Ταράχτηκα με αυτό το κορίτσι που το βάζουν στο κρεβάτι του Προκρούστη και το κάνουν κομματάκια και ο κάθε Fipster και η κάθε εκπομπή. Είναι ανεπίτρεπτο, είναι αντιδεοντολογικό, είναι απάνθρωπο. Είναι κακοποιητική συμπεριφορά» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε φανερή ένταση.

Τότε ο Γιάννης Πουλόπουλος ζήτησε το λόγο και ανέφερε: «Να πω ένα στοιχείο απλά; Επειδή παρακολουθώ και το Fame Story και το Star Academy. Και στο Star Academy τα τελευταία χρόνια υπάρχει μία ώρα την εβδομάδα που ανοίγουν τα παιδιά τα κινητά τους και διαβάζουν σχόλια και καταγράφουν τις αντιδράσεις τους».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος όμως «έκοψε» τον Γιάννη Πουλόπουλο και ανέφερε: «Ότι και να πεις… Δεν σε αφήνω. Γιατί είναι πάγια τακτική. Έχουμε μια κακοποιητική συμπεριφορά και κοιτάμε τι γινόταν και την συγκαλύπτουμε. Είναι μερικά πράγματα που δεν ισοσκελίζονται στον αιώνα των αιώνων αμήν».