Η Ελεονώρα Μελέτη για ακόμη μία φορά εξέφρασε δημόσια το γεγονός ότι ζηλεύει τον σύζυγό της στον αέρα της εκπομπής της αφού και στο παρελθόν έχει περιγράψει με γλαφυρές λεπτομέρειες σκηνές ζηλοτυπίας που του έχει κάνει.

Έχει δε, αποκαλύψει on air πως διαβάζει όλα τα μηνύματα του Θοδωρή Μαροσούλη στα social media και μάλιστα εκείνη απαντάει στις θαυμάστριες του. «Έρχεται ένα βράδυ και μου λέει “δες εδώ” και κάνω ένα έτσι scroll down και ήταν όλο μηνύματα μέσα. Του λέγανε “γεια τι κάνεις”, “θες να μιλήσουμε”, “έχεις λεφτά” η άλλη και της απαντάω αυτηνής “αν ψάχνετε να βρείτε λεφτά είστε σε λάθος λογαριασμό”. Καλέ εγώ απαντάω σε όλες, με μία είχαμε τσακωθεί κιόλας γιατί μου είχε αντιμιλήσει κιόλας» είχε ομολογήσει χαρακτηριστικά.

Σήμερα διηγήθηκε ένα πρόσφατο περιστατικό όπου κάποιες κοπέλες γλυκοκοιτούσαν τον άνδρα της. «Εμένα μου αρέσει να αρέσει ο άντρας μου. Δηλαδή τις προάλλες που πήγαμε στη θάλασσα μην νομίζετε ότι δεν σας είδα, σας είδα αλλά έκανα την ανώτερη!» ήταν το μήνυμα που έστειλε η παρουσιάστρια στις θαυμάστριες του Θοδωρή Μαροσούλη και συνέχισε:

«Σε κάποια φάση βλέπω δυο τσούπρες που καθόντουσαν εκεί πέρα και σκουντιόντουσαν και λέγανε “ο άντρας της Μελέτη” και γυρίσανε και τον είδανε που ήταν έτσι ημίγυμνος με το μαγιό που είναι σαν Κούρος και τις έβλεπα που τον σχολιάζανε. Εκεί το έριξα το βλέμμα. Ήταν μικρά κοριτσάκια και ήμουν πιο ευγενής» είπε αλλά η κουμπάρα της, Φλορίντα Πετρουτσέλι την «κάρφωσε» ότι δεν είναι τόσο ανώτερη και ότι ζηλεύει.