Η Νάσια και ο Σπύρος δύο εκ των διαγωνιζόμενων στο ριάλιτι σόου του Star Channel, «Η Φάρμα», έχουν έρθει πολύ κοντά και στο επεισόδιο της Πέμπτης (12/10) έγινε μια αποκάλυψη που αφορούσε τη μεταξύ τους σχέση, προκαλώντας αμηχανία.

Πιο συγκεκριμένα, η Νάσια κι ο Σπύρος προσπαθούσαν να κρατήσουν «κρυφό» τον έρωτά τους και μακριά από ό,τι έχει να κάνει με το πρόγραμμα που παρουσιάζει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Έπειτα από μια σειρά απαιτητικών δοκιμασιών, ο Σπύρος εμφανίστηκε ανακουφισμένος που η Νάσια δεν βρέθηκε προτεινόμενη λόγω του τραυματισμού της στο χέρι, αποφάσισε να τη συμβουλέψει για τον ύπνο της. Μόνο που δεν… μέτρησε τα λόγια του και έκανε αποκαλύψεις!

Ο διάλογος μεταξύ τους έφερε στην επιφάνεια πως μεταξύ τους κάτι υπάρχει και η Νάσια επιχείρησε να τον σταματήσει για να μην… επεκταθεί κι άλλο. Βέβαια, ήταν πια… αργά μιας και οι κάμερες «συνέλαβαν» το στιγμιότυπο και το διάλογο που είχαν ο Σπύρος και η Νάσια και φυσικά η παραγωγή δεν το κράτησε… κρυφό.

O διάλογος και οι… κάμερες

  • Σπύρος: Το βράδυ εγώ λέω να το βάλεις το ναρθηκάκι, μη γίνει κανένα… Στον ύπνο σου, έτσι και δεν το πάρεις χαμπάρι. Να το προστατέψεις, ειδικά το βράδυ, που εσύ κοιμάσαι λίγο περίεργα.
  • Νάσια: Πού το ξέρεις εσύ;
  • Σπύρος: Άμα δεν το ξέρω εγώ, ποιος θα το ξέρει;
  • Νάσια: Ηλίθιος είσαι; Τραβάνε οι κάμερες ρε.