Η Τζένιφερ Άνιστον μοιράστηκε με τους θαυμαστές της ένα καλοκαιρινό στιγμιότυπο και συγκεκριμένα μια σέλφι από την παραλία. Η σταρ από τη σειρά φαινόμενο «Τα Φιλαράκια» ποζάρει χαλαρή με τη θάλασσα πίσω της.

Με το μισό καλοκαίρι να έχει ήδη περάσει, η 53χρονη ταλαντούχα ηθοποιός είχε την ευκαιρία να περάσει λίγες ξέγνοιαστες στιγμές στον ωκεανό, την ώρα που το πρόγραμμά της είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Η ηθοποιός του The Morning Show μοιράστηκε τη selfie με τους 40,6 million followers στη σελίδα της στο Instagram.

Πρόσφατα, η απουσία της Τζένιφερ Άνιστον από τη λίστα των υποψηφίων για τα φετινά τηλεοπτικά Emmy Αwards προκάλεσε αναστάτωση στους θαυμαστές του «The Morning Show» αλλά και της ίδιας της ηθοποιού. H Τζένιφερ Άνιστον πρωταγωνιστεί ως τηλεοπτική παρουσιάστρια Άλεξ Λέβι στη δραματική σειρά Apple TV+ σχετικά με την προβληματική εσωτερική λειτουργία εταιρείας παραγωγής ειδήσεων.

Η Ρις Γουίδερσπουν έλαβε υποψηφιότητα στην κατηγορία Πρωταγωνίστρια σε Δραματική Σειρά, ενώ ο Μπίλι Κράνταπ έλαβε υποψηφιότητα Β’ Ανδρικού Ρόλου σε Δραματική Σειρά και η Μάρσια Γκέι Χάρντεν έλαβε υποψηφιότητα ως Καλεσμένη Ηθοποιός σε δραματική σειρά.

Αντιδρώντας στην είδηση στο Twitter οι θαυμαστές του «The Morning Show» εξέφρασαν την έκπληξη και την απογοήτευσή τους στον αποκλεισμό της Τζένιφερ Άνιστον από τις υποψηφιότητες για Emmy.