Προσφάτως οι «ακόλουθοί» του στο instagram άγγιξαν τον αστρονομικό αριθμό των 7 εκατ., κατάτι περισσότεροι από τον μισό πληθυσμό της Ελλάδας. Όλοι τους ανεξαιρέτως παρακολουθούν μετά μανίας την προκλητική καθημερινότητα του «βασιλιά», όταν κάνει μπάνιο, όταν τρώει το πρωινό του , όταν πάει για σκοποβολή συνοδεία καλλίγραμμων ημίγυμνων γυναικών, όταν φιγουράρει με όπλα και πούρα σε πισίνες ή σε τεράστια φουσκωτά κρεβάτια με διακόσμηση δεσμίδες χαρτονομισμάτων και πολλά πολλά άλλα.

Άλλωστε αυτές είναι οι «απλές καθημερινές στιγμές» που γεμίζουν την ζωή του Νταν Μπιλζέριαν, του 34χρονου ηθοποιού , αστροναύτη και φυσικά «asshole», όπως ο ίδιος δηλώνει στην προσωπική του ιστοσελίδα…Πέραν των προαναφερθέντων αυτοπροσδιορισμών του βέβαια, οι άλλες δύο «ιδιότητες» που τον χαρακτηρίζουν, προσθέτοντας τις απαραίτητες δόσεις αίγλης στην πολυτάραχη ζωή του, είναι αυτή του παίκτη του πόκερ, καθώς και του κληρονόμου μιας αμύθητης περιουσίας.

Αποτυπώνοντας όλα τα παραπάνω σε γλαφυρά ενσταντανέ λοιπόν ο no name κομπάρσος της διπλανής πόρτας κατάφερε να μετατραπεί σε βασιλιά του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου έχοντας προκαλέσει αίσθηση με την προκλητική ζωή του ήδη από τα τέλη του 2013!

Τρελοί ρυθμοί και πολυτέλεια

Πριν μετατραπεί σε «λαϊκό είδωλο», στα νεαρά του χρόνια, είχε πάρει μέρος στις ναυτικές ειδικές δυνάμεις αλλά δε κατάφερε να ολοκληρώσει την εκπαίδευση. Όταν το 1999 τον έδιωξαν από τη σχολή του Πολεμικού ναυτικού, ο Μπιλζέριαν άρχισε να τζογάρει εκατομμύρια, να δευτεραγωνιστεί σε ταινίες δράσης και να γυρίζει με το πολυτελές του αεροπλάνο σε όλον τον κόσμο με ορδές πανέμορφων ημίγυμνων γυναικών να τον συνοδεύουν στις πτήσεις.

Όλες αυτές τις υπέροχες εμπειρίες – φαντασιώσεις κάθε άντρα δεν έχανε ευκαιρία να τις ποστάρει στα κοινωνικά δίκτυα – φωτογραφίες με πολυτελή αυτοκίνητα, όπλα, πανέμορφες γυναίκες, high-stakes poker και άλλα χαρακτηριστικά που συμβολίζουν τη ζωή ενός κροίσου – μέχρι εκείνο να του χαρίσει τον τίτλο του «βασιλιά».

Βέβαια οι προϋποθέσεις υπήρχαν εκ γενετής. Είχε την τύχει να λάβει ένα τεράστιο τραστ από τον πατέρα του, ο οποίος ειδικευόταν σε εξαγορές εταιρειών, το οποίο και αύξησε, κατ’ όπως ισχυρίζεται, με τον τζόγο – φημολογείται πως κέρδισε 50 εκατ. δολάρια σε ένα παιχνίδι. Η συχνή παρουσία του στα τσόχινα τραπέζια του έχει χαρίσει άλλωστε κι ένα ακόμα παρατσούκλι, ο «άνθρωπος με την βαλίτσα». Ο λόγος που ονομάστηκε έτσι, όπως έχει επιβεβαιώσει κι ο ίδιος, προέκυψε γιατί όταν πρωτοεμφανίστηκε στη σκηνή του πόκερ το 2007 σε ένα καζίνο της Νεβάδα κουβαλούσε μία βαλίτσα γεμάτη χρήματα… Το γεγονός πως μία φορά έπαιξε κορώνα-γράμματα για 2.3 δολάρια εκατομμύρια και έχασε είναι μόνο μια από της φήμες που κυκλοφορούν για μια από τις μεγάλες τους αγάπες.

Μετά το βάπτισμα του πυρός στο σπορ του τζόγου, το κακομαθημένο Playboy αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα λεφτά και για να αγοράζει ανθρώπους, για όποια, κάθε φορά, θελήματα. Ανάμεσά στους «υπηρέτες», κυρίαρχο ρόλο έχουν οι γυναίκες, οι οποίες κάθε φορά επιβεβαιώνουν πως το πάθος του για το ωραίο φύλο είναι εξόφθαλμο, ασχέτως αν ο τρόπος που πολλές φορές τις μεταχειρίζεται κομψά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί απαράδεκτος.

Πριν από λίγο καιρό, του απαγορεύτηκε η είσοδος σε κέντρο διασκέδασης στο Μαϊάμι, αφού κλώτσησε μια γυναίκα στο πρόσωπο και την άφησε αιμόφυρτη στο πάτωμα. Η νεαρή, κατέθεσε αργότερα πως η ίδια δεν είχε κάνει τίποτα που θα μπορούσε να προκαλέσει την οργή του «βασιλέως». «Με χτύπησε και με άφησε να αιμορραγώ από τα μάτια», ήταν η δηλώσεις της όταν προανήγγειλε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του.

Ακραίο και συνάμα ενδεικτικό της συμπεριφοράς του απέναντι στο ωραίο φύλο ήταν και το περιστατικό κατά το οποίο ο Νταν είχε πετάξει την πορνοστάρ, Τζάνις Γκρίφιθ, από την ταράτσα του σπιτιού του στην πισίνα, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι της, με το βίντεο της «ελεύθερης πτώσης» να κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Η Γκρίφιθ απείλησε με μηνύσεις, εμπνέοντας τον δικηγόρο του Μπιλζέριαν να απαντήσει με ένα ειρωνικό και συνάμα διασκεδαστικό γράμμα.

Λάτρης των καταχρήσεων και των κακών συνηθειών

Λίγες δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και οι καταχρήσεις ναρκωτικών και αλκοόλ. Αυτές μάλιστα σε συνδυασμό με ξέφρενες ερωτικές μέρες και νύχτες αποτέλεσαν τον λόγο για τον οποίο έπαθε διπλή καρδιακή προσβολή στα 25 του χρόνια. Το επεισόδιο προκλήθηκε μετά από ένα τετραήμερο ταξίδι χωρίς καθόλου ύπνο και με πολύ διασκέδαση. Βέβαια τα προβλήματα υγείας είχαν χτυπήσει πολύ νωρίτερα την πόρτα του, ήδη από το 2011, όταν έπαθε καρδιακό επεισόδιο κατά την διάρκεια συνεχόμενων ταξιδιών από το Μάουι στο Λας Βέγκας για να συμμετάσχει σε τρία συνεχόμενα τουρνουά πόκερ.

Η εκκεντρικότητά του όμως δεν σταματά εκεί, προβάλλεται με χίλιους δύο τρόπους κάνοντας καθένα να πιστεύει πως αν είχε προϋπάρξει του Νάρκισου , ο τελευταίος θα έμενε στην ιστορία σίγουρα με διαφορετικό όνομα. Απόδειξη αυτού η φωτογραφία μιας λουόμενης φώκιας, δώρο ενός φίλου, στην πισίνα του αγκαλιά με ένα γυμνό κορίτσι.

Παρόλο που υποστηρίζει καλύτερα τον τίτλο του «ματσωμένος επαγγελματίας παίκτης του πόκερ» καθώς και εκείνου του «instagram playboy king» ο ίδιος εμμένει και σε αυτόν του ηθοποιού. Βέβαια η καριέρα του έχει σημαδευτεί μεταξύ άλλων ρόλων μικρού μεγέθους κι από την συμμετοχή του στο blockbuster του Χόλιγουντ «Lone Survivor», με την σκηνή που συμμετείχε να κόβεται στο μοντάζ. Ο Νταν αδυνατώντας να αντέξει την κακοδαιμονία αποφάσισε να μηνύσει την εταιρεία παραγωγής. Εντέλει το μόνο που κατάφερε ήταν να κρατήσει ως ανάμνηση μόνο ένα φωτογραφικό ενθύμιο από τα γυρίσματα. Ένα ακόμα αξιοσημείωτο guest ήταν η εμφάνιση του στην ταινία του Nick Cassavetes, «The Other Woman».

Αντιμέτωπος με τον νόμο

Συχνά είναι και τα προβλήματα που έχει ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος με τον νόμο. Τελευταία στη λίστα των παράνομων ενεργειών κατατάσσεται και η σύλληψή του σε αεροδρόμιο του Λος Άντζελες. Ενώ οι φήμες στην αρχή ήθελαν να κρατείται χωρίς να έχει οριστεί εγγύηση, εκείνος, μέσα σε λίγες ώρες, γλύτωσε την φυλάκιση και αφέθηκε ελεύθερος. Την περίοδο εκείνη είχε ακουστεί πως ο λόγος της σύλληψης ήταν η κατασκευή «πρωτοποριακών» εκρηκτικών υλών. Βέβαια στη συνέχεια αποδείχτηκε πως ο Μπιλζέριαν είχε συλληφθεί γιατί είχε πυροδοτήσει έναν πολύ ισχυρό εκρηκτικό μηχανισμό για να ανατινάξει ένα τρακτέρ με αποτέλεσμα να προκαλέσει μικρής έκτασης φωτιά στην έρημο. Όπως ήταν αναμενόμενο δεν θα μπορούσε να μην δημοσιεύσει το video του εγχειρήματός του στο Instagram, μέσω του οποίου άλλωστε κατάφεραν οι διωκτικές αρχές να τον συνδέσουν με το «έγκλημα» και να προχωρήσουν τις διαδικασίες για τη σύλληψή του.

Για να αποφύγει την ποινή του, η οποία υπήρχε περίπτωση να φτάσει μέχρι και τα 12 χρόνια, ο Νταν συμφώνησε να πληρώσει 20.000 δολάρια για την αποκατάσταση των ζημιών που είχε προκαλέσει και επιπλέον δεσμεύτηκε να βγάλει μια ξεχωριστή επίσημη ανακοίνωση για το τι δεν θα πρέπει να κάνουν οι πολίτες σε δημόσιο έδαφος.

Αν και η ζωή του φαντάζει αποκύημα επιστημονικής φαντασίας ή έστω μυθοπλασίας, οι προκλητικές φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram αποδεικνύουν τα ανομολόγητα… Οι περισσότερες μάλιστα εξ αυτών συνοδεύονται από εξίσου προκλητικές λεζάντες του στυλ:
«Ένας άντρας πρέπει να κρατά πάντα ένα καθαρό σπίτι… Για να είμαι σαφής, δεν σημαίνει ότι ο ίδιος θα καθαρίζει το σπίτι του».

Και να φανταστεί κανείς πως με δεδομένη την αυστηρή πολιτική του Instagram γύρω από το γυμνό, αυτά που θα δει ο επισκέπτης του λογαριασμού του 34χρονου, σε μια ράντομ επίσκεψη, δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που έχει προσπαθήσει να ανεβάσει και έχουν απορριφθεί.

Όσο για τα σχόλια που λαμβάνει από τους άνδρες followers του συνήθως είναι της ίδια φιλοσοφίας… «Αν είχα κι εγώ τόσα πολλά λεφτά θα έκανα το ίδιο». την ίδια στιγμή βέβαια η γυναίκες προβάλλουν σθεναρές αντιρρήσεις, αλλά και όπως φαίνεται δεν τους πέφτει λόγος…