Στη φυλακή είχε βρεθεί πριν κάμποσους μήνες ο ηθοποιός Φώτης Σπύρος για μια κλήση 400 ευρώ, την οποία ο ίδιος αγνοούσε, όπως λέει. Ο ίδιος περιέγραψε το περιστατικό, τονίζοντας ότι «θα μας συμβούν πολύ χειρότερα πράγματα, γιατί αυτοί τώρα διψάνε για αίμα».

«Ήταν πέρυσι το Πάσχα, που ετοιμαζόμουν να πάω στην Εύβοια, όπου έχουμε ένα ξενοδοχείο, οικογενειακή επιχείρηση, στον Αγιόκαμπο. Έσπασε ένα εξάρτημα του αυτοκινήτου μου που δεν είχα πάρει χαμπάρι και πήγε στον πίσω άνθρωπο που οδηγούσε το αυτοκίνητο του. Εκείνος πήρε τηλέφωνο, με σταμάτησε η αστυνομία και υπήρχαν κάτι χρέη από μια απόφαση που είχε παρθεί το 2008, όπου χωρίς να το γνωρίζω, είχα καταδικαστεί ερήμην, δεν μου είχε αποδοθεί ποτέ και πήγα αυτόφωρο, έμεινα δύο μέρες», περιγράφει ο ηθοποιός στο «Λοιπόν».

«Η εμπειρία από τη φυλακή ήταν τραγική! Παναγία μου, σε κανέναν να μη συμβεί. Κι όλο αυτό για μία κλήση 400 ευρώ, που δεν μου είχε αποδοθεί ποτέ. Θα μας συμβούν πολύ χειρότερα πράγματα, γιατί αυτοί τώρα διψάνε για αίμα» κατέληξε.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.