Για το γάμο της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη μίλησε η Ιωάννα Λίλη, που βρέθηκε καλεσμένη στο «Μες στην Καλή Χαρά», το πρωί της Κυριακής.

«Από την πρώτη στιγμή μου ενέπνευσε κάτι ο άντρας μου. Μου έβγαλε αυτό το “μητρικό”, να θέλω να αποκτήσουμε οικογένεια», είπε χαρακτηριστικά και αποκάλυψε ότι έκαναν μια συζήτηση με τον Θοδωρή όταν η ίδια θέλησε να επιστρέψει επαγγελματικά στην τηλεόραση.

«Ήθελα να κάνω κάτι, να μπορέσω να είμαι δημιουργική. Μου έγινε η πρόταση από το TV Μακεδονία και ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Μιλήσαμε με τον άντρα μου και του άρεσε, γιατί πιστεύει ότι είναι κάτι που του ταιριάζει», δήλωσε.

«Ότι είναι “ανατολίτης”, είναι. Όταν ξέρει, όμως, ότι και η γυναίκα του θέλει να είναι καλά το καταλαβαίνει. Ήμουν πολύ κοντά στα πρώτα χρόνια των παιδιών, τώρα όμως που μεγάλωσαν και πηγαίνουν σχολείο, κατάλαβε κι εκείνος ότι θέλω να δημιουργήσω και δεν μου έφερε κανένα εμπόδιο, δεν αντιστάθηκε σε κάτι και -αν μη τι άλλο- μου συμπαραστέκεται», απάντησε στην ερώτηση αν ο άντρας της την «κράτησε» πίσω στα επαγγελματικά της σχέδια.