«Έφαγα πολλά μελομακάρονα» παραδέχεται η Βίκυ Χατζηβασιλείου, που σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε ότι έχει πολλά μυστικά για να μαγειρεύει υγιεινά.

Το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι που έστησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου είχε πολλούς πειρασμούς. «Για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι έφτιαξα κολοκυθόσουπα, σουφλέ σπανάκι και χοιρινό με δαμάσκηνο και πουρέ κάστανου», δήλωσε στη Real.

Αποκάλυψε, ωστόσο, και κάποια μυστικά για να μαγειρεύει υγιεινά: «Δεν χρησιμοποιώ ποτέ βούτυρο, μόνο ελαιόλαδο, αλλά, αν το κάνω, θα είναι βουβαλίσιο. Το ψωμί είναι από αλεύρι ζέας, δεν βάζω ζάχαρη στα γλυκά μου, αλλά βάζω σιρόπι αγάδης – αγάδη είναι ένας μεξικάνικος κάκτος και δεν είναι χημικό σαν τη ζάχαρη».