Ο Μάνος Ελευθερίου είναι ένας άνθρωπος που δε δίνει εύκολα συνεντεύξεις. Όταν όμως αποφασίσει να το κάνει έχει σίγουρα να πει πολλά. Ένας άνθρωπος που τον έχει σημαδέψει ο έρωτας, το τραγούδι και η συγγραφή ποιημάτων.

Ο Μάνος Ελευθερίου έχει συνεργαστεί με μεγάλους ποιοτικούς καλλιτέχνες, αλλά και με την Πέγκυ Ζήνα και όπως λέει ο ίδιος δεν ντρέπεται καθόλου γι’ αυτό αφού είναι μια κοπέλα που εκτιμάει πάρα πολύ.

«Η Πέγκυ είναι σπουδαία ερμηνεύτρια. Δεν της έδωσα το τραγούδι από ελεημοσύνη. Βεβαίως, δεν μου πηγαίνει όλο το ρεπερτόριό της , αλλά υπάρχουν τραγούδια που έχει πει και είναι εξαιρετικά».

Ο Μάνος Ελευθερίου αναπολεί το παρελθόν και δεν βρίσκει κάτι που να νοσταλγεί αφού όπως λέει τα παιδικά του χρόνια ήταν δύσκολα και η ζωή του πήρε για πάντα αγαπημένα του πρόσωπα. Το μόνο που φοβάται είναι μήπως κάποια στιγμή του συμβεί κάτι και χρειαστεί να πάει σε οίκο ευγηρίας «Τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα γιατί με 800 ευρώ σύνταξη δεν σε παίρνει κανείς». Παρ’ όλα αυτά δηλώνει πως δεν του λείπει τίποτα αλλά στεναχωριέται με εκείνους που στερούνται και τα ελάχιστα»
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή : Life&Style