Για την τηλεόραση και για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να επιστρέφει στη μεσημεριανή ζώνη του Star μίλησε στο Μες Στην Καλή Χαρά η Χριστίνα Λαμπίρη.

«Το Super Star ως Super Star δεν μου λείπει. Μου λείπει η καθημερινή εκπομπή. Αλλιώς είχα μάθει να ζω για εννιά χρόνια. Είναι διαφορετικό να δουλεύεις μόνο το Σαββατοκύριακο και διαφορετικό να δουλεύεις από Σεπτέμβριο μέχρι Ιούλιο, κάθε μέρα για τρεις ώρες. Πολλές φορές ο κόσμος αντιμετωπίζει πολύ επιφανειακά αυτές τις εκπομπές, αλλά θεωρώ πως είναι από τα πιο δύσκολα είδη εκπομπής – αν το κάνεις, βέβαια, με τη σοβαρότητα που το έκανα εγώ» δήλωσε η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, ενώ πρόσθεσε: «Αναφέρεσαι σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις και λες πράγματα που ενδεχομένως δεν πρέπει να πεις. Επίσης, η τηλεόραση σου δίνει μια ψευτομαγκιά εξουσίας, λες μια κουβέντα παραπάνω και δεν το καταλαβαίνεις κιόλας».

Όσο για το ενδεχόμενο να επέστρεφε στη μεσημεριανή ζώνη του Star, μετά από μια ενδεχόμενη αποχώρηση της Ελεονώρας Μελέτη, η Χριστίνα Λαμπίρη ξεκαθάρισε: «Αυτή η ζώνη είναι κλεισμένη, κάποια άλλη ζώνη έχεις να μου προτείνεις; […] Αυτό που έκανα πριν τρία χρόνια να πάω να το ξανακάνω σήμερα; Για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους, ο καιρός που εμείς επιλέγαμε τι θέλουμε να κάνουμε έχει περάσει. Ό,τι και να μου πρότεινε ο σταθμός θα το αποδεχόμουν, αλλά δεν θέλω να απαντήσω για το αν θα επέστρεφα γιατί έχει να κάνει με μια συνάδελφο που είναι εν ενεργεία στον σταθμό. Το πρόγραμμα του Star είναι κλεισμένο και είναι μια χαρά!».