Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πέρασε τα Χριστούγεννα μαζί με τον μικρότερο γιο της, Τζέιντεν που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της, Κέβιν Φέντερλαϊν, σύμφωνα με το TMZ.
O μεγαλύτερος γιος της τραγουδίστριας, Σον Πρέστον, βρέθηκε στη Λουιζιάνα με τη θεία του, Τζέιμι Λιν Σπίαρς. Η πρωταγωνίστρια του «Sweet Magnolias», συμπεριέλαβε τον ανιψιό της σε ομαδική φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram την Πέμπτη, σε ένα καρουζέλ εικόνων με τη λεζάντα «Καλά Χριστούγεννα». Ο Σον Πρέστον στέκεται στο πίσω μέρος της φωτογραφίας, αγκαλιάζοντας τη γιαγιά του και την ξαδέλφη του, Μάντι.

Η Μπρίτνεϊ Μπρίτνεϊ απέκτησε τους δύο γιους της κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Κέβιν Φέντερλαϊν, από το 2004 έως το 2007.

Ο Σον Πρέστον και ο Τζέιντεν απομακρύνθηκαν από τη μητέρα τους το 2022, κατηγορώντας δημόσια την τραγουδίστρια ότι τους προκάλεσε συναισθηματικό τραύμα. Την επόμενη χρονιά, τα αδέλφια μετακόμισαν στη Χαβάη μαζί με τον πατέρα τους και τη σύζυγό του, Βικτόρια Πρινς. Παρ’ όλα αυτά, η Μπρίτνεϊ δεν έχασε ποτέ την ελπίδα για επανασύνδεση με τους γιους της, όπως αναφέρει το Page Six.
Britney Spears celebrated Christmas with one of her sons — while the other stayed with Jamie Lynn https://t.co/wpuZarzQAs pic.twitter.com/DcDK52ePqX
— Page Six (@PageSix) December 26, 2025
Το ειρωνικό μήνυμα της Σπίαρας για την οικογένειά της
Τη Δευτέρα, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δημοσίευσε στο Instagram μία εικόνα με το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού της και σημείωσε απευθυνόμενη με αιχμηρό τρόπο σε μέλη της οικογένειάς της: «Καθυστερημένα, χρόνια πολλά για τα Χριστούγεννα στην όμορφη οικογένειά μου, που ποτέ δεν ήταν ασεβής απέναντί μου, δεν με πλήγωσε, δεν προχώρησε σε κάτι εντελώς απαράδεκτο ούτε μου προκάλεσε ανείπωτο τραύμα, από εκείνα που δεν επανορθώνονται. Στη γλυκιά, αγαπημένη και αθώα οικογένειά μου ζητώ ειλικρινά συγγνώμη που ήμουν απασχολημένη αυτά τα Χριστούγεννα, όμως σίγουρα θα έρθω και θα σας εκπλήξω πολύ σύντομα. Ανυπομονώ. Γεια σου, όμορφη Άιβι. Θέλω μόνο να σε κρατήσω στην αγκαλιά μου, αγάπη μου».