Καλεσμένη του πρωινού του ANT1 ήταν χθες η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα και απάντησε ακόμη και στις πιο προσωπικές ερωτήσεις σχετικά με τη σχέση της με τον Κριστιάν Καρεμπέ, αλλά και τη μητρότητα που δεν έχει έρθει ακόμα. Οι Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος μπορεί να προσπάθησαν να «στριμώξουν» το πανύψηλο μοντέλο, ωστόσο εκείνη μίλησε ανοιχτά για τη ζωή της.

«Το γεγονός ότι είμαι 39 ετών και δεν έχω ακόμη παιδί οφείλεται μάλλον στα δύσκολα παιδικά μου χρόνια. Μέχρι σήμερα δεν είχα την ανάγκη να γίνω μητέρα, ίσως φοβόμουν πως θα χάσω όλη την αγάπη και τη φροντίδα από το σύντροφό μου, όμως δεν σας κρύβω ότι φλερτάρω όλο και πιο συχνά με την ιδέα του να γίνω μαμά», σχολίασε η καλλονή σχετικά με τη μητρότητα.

Στη συνέντευξη όμως μίλησαν και για τη σχέση της με τον Κριστιάν Καρεμπέ. Οι φήμες θέλουν το ζευγάρι να έχει προβλήματα και να έχει χωρίσει. «Είναι αλήθεια πως έχουν ειπωθεί πολλά, όμως με τον Κριστιάν είμαστε μαζί. Παραδέχομαι ότι δεν κάνουμε κοινές εμφανίσεις, γιατί ο καθένας έχει την καριέρα του, αλλά αυτό ίσως είναι το συστατικό που ανανεώνει τη σχέση μας. Ο καθένας έχει το δικό του χρόνο για να κάνει ό,τι του αρέσει, όμως και οι δυο ξέρουμε πως ο ένας είναι εκεί για τον άλλο πάντα», εξήγησε δίνοντας τέλος στις φήμες.