Με αφορμή τα 60ά γενέθλια της Κόρτεϊ Κοξ η Τζένιφερ Άνιστον δεν έχασε την ευκαιρία να της στείλει διαδικτυακά της ευχές της, ανεβάζοντας στο προφίλ της στο Instagram πολύ γλυκιές ευχές, καθώς οι δύο γυναίκες διατηρούν μια πολύ στενή φιλία από την εποχή που οι δύο τους πρωταγωνιστούσαν στη σειρά «Τα Φιλαράκια».

Αφού ανάρτησε μια σειρά φωτογραφιών της Κόρτνεϊ Κοξ, η Τζένιφερ Άνιστον έγραψε: «Γιορτάζει αυτό το δυνατό, μαγικό, μυστήριο, ενδιαφέρον, άγριο, ταλαντούχο κορίτσι σήμερα!!! Η γλυκιά μου Κόρτνεϊ Κοξ είναι αστεία όσο καμία άλλη, καταπληκτική εσωτερικά και εξωτερικά. Ανεξάρτητη με τον πιο υπέροχο τρόπο, νοιάζεται για όλους ακόμα και αν δεν σε γνωρίζει. Φοβάται τα σκυλιά, παρόλο που δεν την έχω δει ποτέ να μην έχει τουλάχιστον δύο από αυτά ☺️ Πιστή μέχρι τέλους. Θα ανακαινίσει ένα δωμάτιο όπως δεν μπορεί να φανταστεί κανείς. Εντοπίζει μια μουτζούρα σε ένα παράθυρο από ένα μίλι (κυριολεκτικά) μακριά. Δεν τη νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι!!!».

Συνέχισε τη δημοσίευσή της λέγοντας: «Δεν μπορώ να φανταστώ έναν κόσμο χωρίς αυτήν. Είναι μεγάλη μου τιμή να την αποκαλώ μια από τις καλύτερες φίλες μου για μια ζωή… Χρόνια πολλά, χρόνια πολλά, χρόνια πολλά, χρόνια πολλά, Κόρτνεϊ Κοξ. Σε αγαπώ! ❤️».

Δείτε το ποστ