Για την περιπέτεια της υγείας της μίλησε η Δέσποινα Βανδή, η οποία μάλιστα προέτρεψε και όλο το κόσμο να μην σταματά ούτε λεπτό να ασχολείται με θέματα υγείας.

«Επαθα μία βλάβη στον πνεύμονα που είχε αγγίξει και το διάφραγμά μου, το οποίο κοινώς ήταν μία λοίμωξη του αναπνευστικού. Στο πρώτο μέρος του προγράμματος όταν βγήκα, ήμουν μια χαρά. Όταν με έπιασε αυτός ο πόνος, για τον οποίο χρειάστηκε να μπω στο νοσοκομείο και βγήκα για να τραγουδήσω, δεν είχα δύναμη να αναπνεύσω κανονικά και κάπου αισθάνθηκα ότι ρίχνω και τον κόσμο.

Στην αρχή δεν ήξερα τι μου συνέβαινε, νόμιζα ότι έχω έναν απλό μυϊκό πόνο που θα περάσει. Ύστερα όμως είδα ότι δεν μπορώ να συνεχίσω και το είπα κιόλας στον κόσμο», δήλωσε η τραγουδίστρια σε απογευματινή εκπομπή και συνέχισε: «Στενοχωρήθηκα πολύ. Πραγματικά. Γιατί δεν ήταν ένα τυχαίο Σάββατο. Ήταν ότι συγκεκριμένοι άνθρωποι επέλεξαν την συγκεκριμένη πρώτη ημέρα του χρόνου να την περάσουν μαζί μου κι εγώ πέρασα την Πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο. Ακόμη και έναν απλό βήχα να έχει κάποιος, πρέπει να ψάξει εάν του συμβαίνει κάτι περισσότερο, γιατί κι εγώ αρχικά υποτίμησα το πρόβλημά μου, και τελικά αποδείχθηκε πολύ σοβαρό».

πηγή: gossip