Όπως συμβαίνει με όλους τους ανθρώπους, έτσι και με τις διασημότητες, είναι λογικό να μην τα πηγαίνουν πάντα όλοι καλά μεταξύ όλων. Οι διαφορετικές απόψεις, το χάσμα γενεών αλλά και σχόλια που… πικάρουν έχουν υπάρξει οι αφορμές για έντονα σχόλια ενώ κάποια κλιμακώθηκαν σε τσακωμούς μπροστά στην κάμερα και κάποια άλλα σε… beef! Ας ρίξουμε μια ματιά στους τηλεοπτικούς καβγάδες που μας απασχόλησαν περισσότερο το έτος που μας πέρασε.    

Light – Μικρούτσικος: Το beef της χρονιάς

Πρόκειται αναμφισβήτητα για το μπιφ της χρονιάς, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πόσες μέρες τράβηξε. Όλα ξεκίνησαν όταν τέλη Οκτώβρη του 2023, ο τράπερ Light έδειξε τη δυσαρέσκειά του με το τραγούδι «Ντερμπεντέρισσα» που επιλέχτηκε για κάποια διαγωνιζόμενη στο Fame Story, χαρακτηρίζοντάς το «απολίθωμα» και μια κακή επιλογή για οποιονδήποτε διαγωνιζόμενο.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός, χαρακτηρίζοντάς τον μεταξύ άλλων «ροχάλα Εξαρχείων».

«Αυτό το πράγμα είναι ανιστόρητο, είναι ανήθικο, είναι άμουσο, είναι άστα να πάνε στο διά…ο» … «Ο ανύπαρκτος, ο άσχετος και αυτόν να τον έχουμε ως επιτροπή ενός talent show που έχει και την ψευδαίσθηση ότι είναι ακαδημία; Ακαδημία τίνος; Της ροχάλας Εξαρχείων του Light; Δεν με κατ…νε τώρα;», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μεταξύ πολλών άλλων, στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει, με τον Light να αποκαλεί “ΚΑΠΗ” τον Ανδρέα Μικρούτσικο σε σχετική του, σαρκαστική, ανάρτηση στα social.

Το beef τους δεν έληξε εκεί, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να απαντά: «Η νεότητα είναι στο μυαλό» και «Μου είναι αόρατος, είναι ένα τυφλό σημείο του στερεώματος», μεταξύ άλλων.

Ούτε και τότε όμως έληξε η κόντρα, με τον γνωστό τράπερ να επανέρχεται μετά από λίγες ημέρες κάνοντας αναφορές στο «πολύ χαμηλό επίπεδό του» και συγκρίνοντας τον με τον Θάνο Μικρούτσικο τον οποίο αποκάλεσε έναν από τους «μεγαλύτερους στιχουργούς και συνθέτες».

Kάτι που με τη σειρά του δεν άφησε ασχολίαστο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος:

«Όταν από τη μελέτη του προκύπτει ότι ο αδελφός μου ήταν στιχουργός, που ο Θάνος δεν είχε γράψει ούτε ένα στιχάκι στη ζωή του… πιασ’ το αβγό και κούρευ’ το», ανέφερε και πρόσθεσε την ελληνική ρήση με την… Μυλωνού και την καλλιγραφία.

Κι αν σκέφτεστε ότι η έχθρα θα πρέπει να έσβησε κάπου εκεί κάνετε λάθος. Ο Light αυτή τη φορά «χτύπησε» τον Α. Μικρούτσικο στην ηλικία του αλλά και στα χρήματα που -κατά τα δικά του πάντα λεγόμενα- έχει βγάλει ενώ τον χαρακτήρισε και «τριτοτέταρτο στο πάνελ της Καινούργιου».

Κάπου εκεί ήρθε αισίως το τέλος σε αυτό το beef. Μέχρι νεοτέρας τουλάχιστον.

Κατερίνα Καινούργιου – Φαίη Σκορδά: “Προβλήματα στον παράδεισο” της πρωινής ζώνης

Το παραπάνω beef μεταξύ Ανδρέα Μικρούτσικου και Light πυροδότησε με τη σειρά του μία ακόμη κόντρα στην ελληνική τηλεόραση, αυτήν ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τη Φαίη Σκορδά.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Φαίη Σκορδά σχολίασε στην εκπομπή της αρνητικά τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η εκπομπή Super Katerina το όλο θέμα, θεωρώντας πως δεν προστάτευσαν το συνεργάτη τους και ότι του δείχνουν τις αιχμηρές δηλώσεις του Light χωρίς να τον έχουν ενημερώσει ενώ άφησε και αιχμές: «Προφανώς και καλά κάνουν γιατί πάνε και καλά στα νούμερα».

Η έξαλλη απάντηση από την Κατερίνα Καινούργιου δεν άργησε να έρθει:

«Γύρισε και είπε η Φαίη Σκορδά μαζί με τους συνεργάτες της, ότι η εκπομπή και η παρουσιάστρια σε εξευτελίζουν… Δεν πειράζει. Πρόμο τους κάνουμε, 5% κάνουνε, θα τους το ανεβάσουμε λίγο σήμερα. Ενοχλεί κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν βλέπουν ανθρώπους να συνεργάζονται χρόνια…», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.

Ζήνα Κουτσελίνη – Μαίρη Συνατσάκη: Μπήκαν παιδιά στη μέση

Η Ζήνα Κουτσελίνη ερωτηθείς κατά τη διάρκεια συνέντευξης για την Μαίρη Συνατσάκη και τον αυθορμητισμό της αποκάλυψε ότι η τελευταία έχει βρίσει το παιδί της:

«Δεν νομίζω να περιορίστηκε ποτέ ο αυθορμητισμός της κυρίας Συνατσάκη. Άλλωστε, κάποτε σε μια εκπομπή, έβρισε το παιδί μου, μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αν τον είχε περιορίσει τον εαυτό της, ενδεχομένως να το είχε σκεφτεί καλύτερα. Είναι ωραίο οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό και οι ίδιοι να το θυμούνται, όταν μετά από χρόνια κρίνουν τους άλλους» είπε και ανέλυσε το συμβάν όπως είχε συμβεί και τα όσα είχαν ειπωθεί για την κόρη της.

Η ίδια την επομένη προχώρησε σε ακόμη μία δήλωση, κλιμακώνοντας περαιτέρω την κόντρα και ανεβάζοντας στο TikTok ένα απόσπασμα όπου η Μαίρη Συνατσάκη σχολίαζε την εμφάνισή της και γράφοντας στη λεζάντα:«Η Συνατσάκη, μιλά για τις πλαστικές μου. Σεβασμός από γυναίκα σε γυναίκα. Φτου κακά».

Μετά από λίγες μέρες η Ζήνα ξεκαθάρισε τη θέση της επισημαίνοντας ότι «Είναι άλλο να είσαι αναιδής και άλλο αυθόρμητος».

Η Μαίρη Συνατσάκη δεν έδωσε συνέχεια στο θέμα και όταν ρωτήθηκε σχετικά δεν έδωσε κάποια απάντηση εκτός από ότι «Δεν θέλω να ακούσω κανέναν. Θέλω σήμερα να αφοσιωθώ στα γενέθλια της κόρης μου και να μου το επιτρέψετε αυτό».

Δανάη Μπάρκα – Mente Fuerte: Για χάρη της Μαρίας

Οι δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα για τη Μαρία Σολωμού ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει το μπιφ μεταξύ του Mente Fuerte και της πρώτης. Η Μαρία Σολωμού σχολίασε τις νεαρές γυναίκες που κάνουν Botox, γεγονός που φάνηκε να ενοχλεί τη Δανάη Μπάρκα η οποία δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Με σοκάρει γιατί η Μαρία είναι μια γυναίκα, άνω των 35 ετών, η οποία έχει και ένα παιδί, αλλά η εμφάνισή της έχει περάσει από πειραματικά στάδια. Τώρα έχει ράστα, που κάποιος, αντίστοιχα, θα μπορούσε να πει ‘’γιατί μια γυναίκα, σε αυτή την ηλικία, κάνει αυτό;’’. Επίσης, είναι σε σχέση με έναν άνθρωπο που, μέσα από τη μουσική του, προάγει αυτό το ‘’όλοι ίδιοι’’».

Ο Mente Fuerte δεν μπόρεσε να μην υποστηρίξει την αγαπημένη του, αναφέροντας μεταξύ άλλων για την παρουσιάστρια ότι «Οι απόψεις είναι σαν τις κ……..ς, όλοι έχουμε μια» ενώ αφιέρωσε στην κόντρα αυτή και άλλες αναρτήσεις (stories).

Η απάντηση της Δανάης Μπάρκα ήταν σε ήπιους τόνους, αναφέροντας ότι «μία φορά που διαφωνήσαμε με έναν άνθρωπο, έπεσαν να μας φάνε» και η κόντρα έληξε εκεί.

Νίκος Παππάς – Γιώργος Λιάγκας: Και στη μέση ο Κασσελάκης

Τον Γιώργο Λιάγκα έπιασε στο στόμα του σε συνέντευξη του ο μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς και συγκεκριμένα αναφέρθηκε στον τρόπο που «κυνηγάει τον Κασσελάκη γιατί τα έχει με τον Τάιλερ Μακμπέθ ή για το οτιδήποτε…».

Την επόμενη κιόλας μέρα ο Γιώργος Λιάγκας απευθύνθηκε ευθέως στον Νίκο Παππά ζητώντας του «να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός όταν τον ξαναπιάσει στο στόμα του  ή να είναι καλύτερα ενημερωμένος».

Στη συνέχεια, να αφήσει τις απειλές τον κάλεσε ο Νίκος Παππάς σε τηλεοπτική του εμφάνιση ενώ σε ξεχωριστές δηλώσεις. Ο ίδιος είπε ότι σκέφτεται αύριο μεθαύριο αν κάνει μελαμψό παιδί ή «άμα βγει χοντρό» θα φοβάται «μην το κράζει ο Λιάγκας», κάτι που οδήγησε τον παρουσιαστή στο να τον καλέσει δημόσια να ζητήσει συγγνώμη.

Πράγματι, λίγη ώρα μετά την τοποθέτηση του Γιώργου Λιάγκα, ο Νίκος Παππάς προχώρησε σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με την οποία και του ζήτησε… συγγνώμη.

Γιώργος Λιάγκας – Δημήτρης Ουγγαρέζος: Μία φιλία που πήγε (πολύ) στραβά

Δεν ήταν αυτή όμως η μόνη κόντρα που έπρεπε μέσα στο 2023 να διαχειριστεί ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος βρέθηκε στα μαχαίρια με τον πρώην φίλο και συνεργάτη του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Είναι γνωστό ότι δεν επικοινωνούν εδώ και χρόνια οι δύο παρουσιαστές ενώ ήταν κάποτε κολλητοί αλλά τίποτα δεν έδειχνε αυτήν την εξέλιξη. Και σε αυτόν τον τσακωμό πάντως, το τι “παίζει” ο παρουσιαστής για να κάνει νούμερα, ήταν το casus beli.