Τα όσα συμβαίνουν με την κόντρα του Ανδρέα Μικρούτσικο και του Light στην εκπομπή «Super Κατερίνα», στην οποία δείχνουν στον παρουσιαστή τις σκληρές και αιχμηρές δηλώσεις του Light και μάλιστα χωρίς να τον έχουν ενημερώσει για τα λεγόμενα του τράπερ εναντίον του, σχολιάστηκαν το πρωί της Τρίτης (7/11) στο Mega Καλημέρα, με την Ελεονώρα Μελέτη να επισημαίνει ότι αισθάνθηκε άβολα παρακολουθώντας το – «Ίσως νιώσατε την ίδια αμηχανία που ένιωσα κι εγώ όταν το παρακολουθούσα» είπε -, με τη Νανά Παλαιτσάκη από την άλλη να μην μασάει τα λόγια της.

Το… τελευταίο κεφάλαιο στο beef των δυο τους περιελάμβανε τις εξής δηλώσεις από την πλευρά του τράπερ «Έχω beef με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Τι είπα για την ηλικία, τα ΚΑΠΗ και τις μαγκούρες; Γιατί είναι ηλικιακός ρατσισμός; 75 χρονών δεν είναι ο άνθρωπος; Επειδή είναι 150 χρονών θεωρούν ότι αυτομάτως τους οφείλουμε κάποιο σεβασμό. Επειδή είσαι 150 χρονών και είσαι μούμια, δε σημαίνει ότι πρέπει να σε σεβόμαστε. Δε νομίζω ότι ο κύριος Ανδρέας Μικρούτσικος που έχει ζήσει την εποχή τον παχιών αγελάδων, έχει βγάλει πολλά εκατομμύρια, έχει φάει ακόμα περισσότερα, μπορεί να μας κάνει το θύμα. Σίγουρα δεν είναι θύμα ο Ανδρέας Μικρούτσικος και οι περισσότεροι άνθρωποι της γενιάς του. Αυτοί μας φέρανε στην κατάσταση που είμαστε».

Μετά την προβολή του αποσπάσματος η Νανά Παλαιτσάκη ανέφερε: «Είναι ντροπή αυτό που κάνουν στον Μικρούτσικο. Δεν θα αναφερθώ στις δηλώσεις του Light, αλλά εάν αυτό το κάνουν οι δικοί σου άνθρωποι, τότε τι να περιμένεις από αυτούς, οι οποίοι είναι εχθροί σου. Έκαναν κάτι που είναι απαράδεκτο. Χρησιμοποίησαν μονταρισμένες τις δηλώσεις του Light, κρέμασαν στο παράθυρο τον Ανδρέα Μικρούτσικο και βλέπαμε ένα κατηγορώ του Light, έναν εισαγγελέα εναντίον του Μικρούτσικου, που τον κρεμάει στα μανταλάκια, που τον ξεφτιλίζει, που τον βγάζει στη σέντρα. Βλέπουμε κάτι που είναι ντροπή για την τηλεόραση. Εγώ κρίνω αυτό που βλέπω, κρίνω τα γεγονότα. Δεν ξέρω τι υπάρχει πίσω από τη σκέψη των ανθρώπων, κρίνω από αυτό που βλέπω στον δέκτη».

Στη συνέχεια, η Νανά Παλαιτσάκη υπογράμμισε ότι αν της το είχε κάνει αυτό ο δικός της αρχισυντάκτης, θα είχε φύγει από την εκπομπή.

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε αργότερα αυτές τις δηλώσεις και ρώτησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο αν έρχεται σε δύσκολη θέση.

«Ανδρέα, μου μεταφέρονται διάφορα ότι σε φέρνω σε δύσκολη θέση σε αυτή την εκπομπή όταν μιλάμε για τον Light. Σε φέρνω σε δύσκολη θέση; Μου το μετέφεραν. Εγώ το πρωί βλέπω Σταματίνα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Το είδα και μάλιστα πήρα τον Στέφανο Κωνσταντινίδη για να του πω ακριβώς το αντίθετο. Όταν παίζεται ένα βίντεο, στο οποίο δεν είμαι ενημερωμένος και ο Στέφανος ξέρει ότι εγώ δεν ενημερώνομαι για τα θέματα. Και ότι με φέρνουν σε δύσκολη θέση όταν δω το βίντεο. Όταν πάω στο σπίτι μου και ανοίξω το κινητό μου θα μου βγει 35 φορές στην μούρη. Και δεν είμαι και ο άνθρωπος των δικτύων, φαντάσου να ήμουν κιόλας. Το παίζουμε εδώ και παίρνετε την αντίδραση μου, εμένα οι αντιδράσεις μου είναι αυθόρμητες γιατί έχω αντίληψη, έχω άποψη και δεν τις συσκευάζω, ούτε τις διασκευάζω. Είναι το καλύτερο να το παίζεις και να βλέπεις τη φυσική μου απάντηση, έστω και αν μερικές φορές θυμώνω», ήταν η απάντηση που έδωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.