Η Μαίρη Συνατσάκη δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα μετά τη νέα τοποθέτηση της Ζήνας Κουτσελίνη. Για την Mairiboo, η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερη καθώς η κόρη της γίνεται ενός έτους και δεν επιθυμεί να απαντήσει σε ο,τιδήποτε άλλο.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Φαίη Φώτου επικοινώνησε για το Πρωινό με τη Μαίρη Συνατσάκη μετά τα όσα δήλωσε σήμερα η Ζήνα Κουτσελίνη για εκείνη.

«Η μοναδική απάντηση που δίνει η Μαίρη Συνατσάκη για σήμερα είναι πως γιορτάζει τα πρώτα γενέθλια της κόρης της, Ολίβιας. “Σηκώθηκα με χαρά, περιμένω κόσμο και δεν θέλω να απαντήσω στη δήλωση κανενός. Δεν θέλω να ακούσω κανέναν. Θέλω σήμερα να αφοσιωθώ στα γενέθλια της κόρης μου και να μου το επιτρέψετε αυτό” μου είπε χαρακτηριστικά» ανέφερε η δημοσιογράφος στο Πρωινό.

Η Ζήνα Κουτσελίνη επανήλθε σήμερα το πρωί στην μεταξύ τους κόντρα που δημιουργήθηκε από την περασμένη εβδομάδα όταν η παρουσιάστρια του Star κατηγόρησε ότι μέσα από παλιές εκπομπές, στις οποίες συμμετείχε, η Μαίρη Συνατσάκη έβρισε την κόρη της και μίλησε με απρέπεια και ασέβεια για την εμφάνιση της ίδιας κάνοντας λόγο για πλαστικές επεμβάσεις.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια του «Αλήθειες με τη Ζήνα» και «Ζήνα το βράδυ» δήλωσε σήμερα μεταξύ άλλων: «Όταν κανείς γελά, όταν πετά ένα περιοδικό για τα λεγόμενα που διαβάζει για την κόρη μου, νομίζω ότι ο κόσμος κρίνει. Δεν έχω θυμό, ούτε το έχω βαριά μέσα μου. Το είπα γιατί εκείνη είπε ότι δεν υπάρχει αυθορμητισμός στην τηλεόραση. Και θύμισα κάποια στιγμή που λειτούργησε αυθόρμητα, πετώντας ένα περιοδικό, υποτιμώντας τη σχέση με το παιδί μου. Ας μην το συνεχίσουμε γιατί δεν την τιμά. Αυτό που είπα για την οικιακή βοηθό ήταν χιούμορ. Εκείνη δεν κάνει χιούμορ, πετάει ένα περιοδικό. Προσβάλει το παιδί μου και εμένα. Ουσιαστικά βρίζει το παιδί μου και εμένα. Ας μην το συνεχίσουμε λοιπόν γιατί το έντιμο θα ήταν να μείνουμε στην άστοχη στιγμή που παραδέχτηκε. Πληρωνόταν τη δεδομένη στιγμή από έναν τηλεοπτικό σταθμό, χασκογελούσε πετώντας το περιοδικό», επεσήμανε η Ζήνα Κουτσελίνη.