Την αντίδραση της Δανάης Μπάρκα έφεραν τα σχόλια που έκανε εις βάρος της ο Mente Fuerte μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Υπενθυμίζεται πως η Δανάη Μπάρκα σχολίασε μια τοποθέτηση της Μαρίας Σολωμού, με τον γνωστό τράπερ να υπερασπίζεται την ηθοποιό.

Στην εκπομπή «Πάμε Δαναή» της Δανάης Μπάρκα σήμερα, όμως, η παρουσιάστρια δεν κατάφερε να μην σχολιάσει τα όσα ακούστηκαν για την ίδια. Αρχικά, η παρουσιάστρια ανέφερε πως «ποτέ δεν έχουμε πει κάτι κακό για τη Μαρία (Σολωμού). 15 φορές έχουμε παίξει τη Μαρία Σολωμού, συνεντεύξεις, αποσπάσματα από το podcast και την έχουμε εκθειάσει».

Στη συνέχεια, η Δανάη Μπάρκα εμφανώς αγανακτισμένη με τα όσα ειπώθηκαν για την ίδια, είπε: «Μια φορά που διαφωνήσαμε στον τρόπο που είπε κάτι, ή στο ότι μας έκανε εντύπωση πως ένα τόσο ανοιχτόμυαλος άνθρωπος σχολίασε κάτι, στη μία φορά που διαφωνήσαμε με έναν άνθρωπο, έπεσαν να μας φάνε. Δεν πέσαν να μας φάνε όλοι, ένας άνθρωπος».

«Τις άλλες 10 φορές που εκθειάζουμε έναν άνθρωπο, που λέμε πόσο θαυμάζουμε το μυαλό της, πόσο μας αρέσουν οι συνεντεύξεις της, φέτος της έχουμε πάρει και συνέντευξη. 10 φορές την εκθειάσαμε, 1 φορά που διαφωνήσαμε, έγινε ντόρος. Δεν μπορούμε να διαφωνούμε; Δεν μπορεί να συμφωνούμε όλοι με όλα. Έγινε ντόρος για το ‘’μπούλινγκ’’. Ποιο μπούλινγκ; Το μπούλινγκ είναι να διαφωνείς με μια τοποθέτηση; Μην τρελαθώ τώρα», κατέληξε η παρουσιάστρια.