Πρωταγωνιστής ενός επεισοδίου που προέκυψε κατά τη διάρκεια εμφάνισής του στη Μελβούρνη της Αυστραλίας έγινε ο Τάσος Μπουγάς. Όπως φαίνεται στο βίντεο που πρόβαλε η εκπομπή «Πρωινό», την ώρα που ο τραγουδιστής βρισκόταν στην πίστα και θαμώνες του μαγαζιού είχαν ανέβει για να χορέψουν, μία γυναίκα τον άγγιξε στα οπίσθιά του. Η αντίδραση του τραγουδιστή ήταν πολύ έντονη, καθώς τη «στόλισε» με διάφορα επίθετα.

«Έφυγε κάποιος αγενής και αγενής είναι η κυρία με τα κόκκινα. Να σας πω κάτι; Αδερφή δεν είμαι και τον κ…ο δεν μου τον έχει πιάσει καμία γυναίκα. Άι και γ… κ…! Αλλά φταίει αυτός που σε συνοδεύει. Ρίχ’ της καμιά φάπα», είπε ο Τάσος Μπουγάς σε έντονο ύφος.

Μετά την προβολή του βίντεο ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Είναι όλο μια λογική μιας άλλης, παλιακιάς εποχής, που ευτυχώς έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Τελείως αντιαισθητική προσέγγιση, αλλά ξέρεις τι θα πας να δεις, ξέρεις ποιον θα πας να ακούσεις και από κάποιους ανθρώπους πρέπει να τα περιμένουμε όλα. Δεν πρέπει να ξαφνιαζόμαστε. Πέσατε από τα σύννεφα;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.