Συνεχίζονται αύριο οι Πανελλαδικές για τους μαθητές ΕΠΑΛ

Την Τετάρτη ολοκληρώνονται οι εξετάσεις για τους υποψηφίους των γενικών λυκείων


ΕΛΛΑΔΑΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
18:06
30/05/2016
Συνεχίζονται αύριο οι Πανελλαδικές για τους μαθητές ΕΠΑΛ
1
loading

Με τα μαθήματα Ναυσιπλοΐα ΙΙ, Μηχανές εσωτερικής καύσης ΙΙ και Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων και Ποτών, θα ξεκινήσει αύριο, Τρίτη, η 3η εβδομάδα των Πανελλαδικών για όσους υποψηφίους των ΕΠΑΛ εξετάζονται με το νέο σύστημα.

Την ίδια ημέρα, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ της ομάδας Α' του παλιού συστήματος, θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ναυσιπλοΐα ΙΙ, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ, Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων, Φυτική Παραγωγή και Στοιχεία Αιματολογίας-Αιμοδοσίας.

Για τους υποψήφιους των γενικών λυκείων που δίνουν με το νέο σύστημα, το πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη, 1 Ιουνίου, με το μάθημα της Βιολογίας.

Την ίδια ημέρα, θα ολοκληρωθούν και οι εξετάσεις των υποψηφίων των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ομάδα Β') που δίνουν με το παλιό σύστημα, με την εξέταση σε μαθήματα κατεύθυνσης (Νεοελληνική Λογοτεχνία θεωρητικής κατεύθυνσης, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων τεχνολογικής κατεύθυνσης, κύκλου Πληροφορικής και Υπηρεσιών και Χημεία-Βιοχημεία τεχνολογικής κατεύθυνσης, κύκλου Τεχνολογίας και Παραγωγής).

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Δρυοκολάπτης

    Κοιτάξτε μαθήτρια στην φωτογραφία, καθούμενη στο πρώτο θρανίο. Ρίξτε μια ματιά στα νύχια της τα βαμμένα κατακόκκινα τα καλλωπισμένα και σίγουρα θα καταλάβετε τι περιεχόμενο θα έχει το τετράδιο των εξετάσεων της. Όλο μανό και πούδρες και μουτζούρες eye liner και conciler θα είναι, καημένε εξεταστή!! Είναι απαράδεκτα πράγματα αυτά και θα έπρεπε να υπάρχει μια αρχή που να απαγορεύει τα βαμμένα νύχια στις εξετάσεις που αποτελούν ιερό θεσμό τόσες δεκαετίες στη χώρα μας. Και πιάνει και το κεφάλι της, προφανώς από το χτεσινό γλεντοκόπι και το αλκοόλ σε μπαρ. Εκεί έχουμε φτάσει.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει