Διαστάσεις λαμβάνει η κλοπή πινακίδων κυκλοφορίας από αυτοκίνητα. Όλο και περισσότεροι Ηλείοι καταγγέλουν καθημερινά πως, κύριως κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι πινακίδες των οχημάτων τους κάνουν φτερά!

Στη Βάρδα, κάτοικος δήλωσε απώλεια της οπίσθιας πινακίδας του ΙΧ αυτοκινήτου του. Στην Αγία Μαρίνα Χαβαρίου άγνωστοι αφαίρεσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας από φορτηγάκι NISSAN καθώς και το βιβλίο μεταβίβασης του οχήματος. Επίσης, κάτοικος της Αρχαίας Ολυμπίας δήλωσε απώλεια της μπροστινής πινακίδας του ΙΧ αυτοκινήτου του.

Στο Κατσαρού άγνωστοι κατάφεραν να «σηκώσουν» έντεκα τσουβάλια γεμάτα ελιές από λιοστάσι ιδιοκτησίας 53χρονου, ο οποίος και κατήγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία. Το συνολικό βάρος των κλαπέντων τσουβαλιών ανέρχεται σε 660 κιλά ενώ η αξία του ελαιοκάρπου φτάνει τα 350€.

Στη Γαστούνη, ένας 33χρονος που βρισκόταν στα γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών έφυγε για λίγο έχοντας αφήσει στα γραφεία το μπουφάν του. Άγνωστος, επωφελούμενος της απουσίας του, αφαίρεσε από το μπουφάν πορτοφόλι με 120€, κάρτες ανάληψης χρημάτων, δελτίο ταυτότητας, φοιτητική κάρτα και την άδεια οδήγησης.

Άγνωστος αφαίρεσε ποδήλατο αξίας 280€ από την είσοδο πολυκατοικίας στον Πύργο. Το ποδήλατο ανήκε σε εργάτη από την Αλβανία.

Πηγή: iliatora.gr