Σειρά από συγκεντρώσεις και πορείες θα γίνουν σήμερα στη Θεσσαλονίκη λίγο πριν αλλάξει η χρονιά. Στις 10:00 φίλαθλοι του Ηρακλή θα συγκεντρωθούν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τους 22 οπαδούς που προσήχθησαν το βράδυ της Τετάρτης μετά τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού.

Την ίδια ώρα εργαζόμενοι της Ένωσης Εμποροϋπάλλήλων Θεσσαλονίκης θα συγκεντρωθούν έξω από γνωστό πολυκατάστημα της πόλης για να διαμαρτυρηθούν για τη μη καταβολή δεδουλευμένων.

Η Ένωση Εμποροϋπάλλήλων Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας και 2 ώρες αργότερα, στις 12:00, έξω από τα καταστήματα Ατλάντικ για τη μη εφαρμογή συλλογικών συμβάσεων εργασίας.

Στις 15:00 έξω από το Σύνδεσμο Φιλάθλων του ΠΑΟΚ στον Έυοσμο θα συγκεντρωθούν οπαδοί για την προφυλάκιση δύο οπαδών της ομάδας, ενώ θα ακολουθήσει πορεία στον Εύοσμο και το Κορδελιό.

Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα κλείσει με συγκέντρωση ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου στις 22:30 στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στους κρατούμενους όλης της χώρας. Θα ακολουθήσει πορεία προς τις φυλακές Διαβατών.