Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, το Ιατρικό Αθηνών ΑΕ, δίνει διευκρινήσεις σχετικά με την υποβολή πρότασης για την εξαγορά του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν.

Όπως αναφέρεται, η εταιρία έχει προβεί σε σχετικές συζητήσεις με επενδυτές του εσωτερικού και του εξωτερικού, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ βρίσκεται σε διαδικασία συγκέντρωσης εκδήλωσης ενδιαφέροντος από επιλεγμένους ιατρούς-μαιευτήρες, προκειμένου να συμμετάσχουν και αυτοί στο σχήμα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ερρίκος Ντυνάν, η εταιρία έχει το αποκλειστικό δικαίωμα, μέχρι την 20η Ιανουαρίου 2011, να συγκροτήσει το κατάλληλο επενδυτικό σχήμα και να καταθέσει σχετική πρόταση εξαγοράς του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν.

Η εταιρία γνωρίζει πολύ καλά και έχει μελετήσει σε βάθος τα στοιχεία του νοσοκομείου (οικονομικά, λειτουργικά και ποιοτικά), καθώς έχει συμμετάσχει στον ανοικτό διαγωνισμό του ιδρύματος για το management του νοσοκομείου. Επίσης, η εταιρία θα προβεί σε οποιαδήποτε περαιτέρω ανακοίνωση, προκειμένου να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό. Ταυτόχρονα, όμως, θα τηρήσει την εμπιστευτικότητα των διαπραγματεύσεων και των συζητήσεων, με σκοπό να διασφαλίσει τα συμφέροντα των υφιστάμενων μετόχων.