Η γυναίκα την οποία φυλάκισε για ένα 24ωρο στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη ένας άνδρας και τη βίασε, ξέσπασε για το μαρτύριο που έζησε, με αφορμή την καταδίκη του δράστη με ποινή κάθειρξης 12 έτη.

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή «Live News» και αρχικά ανέφερε πως δεν ήθελε να μπει σπίτι του άνδρα που γνώρισε διαδικτυακά, όμως την ανάγκασε ο ίδιος, ενώ είχε δεμένο κοντά κι ένα πιτμπουλ για να τη φοβερίσει.

«Παλέψαμε, έκλαιγα, φώναζα, έλεγα άφησέ με», είπε χαρακτηριστικά για όταν πήγε να την βιάσει και πρόσθεσε πως «κατάλαβα τι θα γινόταν, του είπα “σε παρακαλώ βαλέ προφυλακτικό” και μου είπε “γιατί που…”».

«Θα κάτσεις να σε γαμ… και δε θα πεις κουβέντα», σημείωσε στη συνέχεια, ενώ είπε ότι «ξεκίνησε η πρώτη διείσδυση η οποία δεν περίμενα ότι θα κρατήσει για ώρες. Στην αρχή είχα τις αισθήσεις μου, μπορούσα να φωνάξω. Μου έλεγε ρατσιστικά σχόλια, με χαρακτήριζε που… Του είπα να φύγω και μου είπε “τι περίμενες, δε σ’ αρέσει μήπως κα…”».

«Παρακάλεσα “Θεέ μου κάνε να τελειώσει αυτό το μαρτύριο”»,είπε στη συνέχεια, ενώ όταν κατάφερε να φύγει, κατέθεσε μήνυση εναντίον του.