Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου σε τηλεοπτικές δηλώσεις που έκανε, τόνισε ότι η 69χρονη ήθελε να γράψει το σπίτι στη μικρή Τζωρτζίνα και διευκρίνισε πως οι δύο υποθέσεις σχετίζονται, σύμφωνα με τον ίδιο.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως «η υπόθεση της σπιτονοικοκυράς έχει τεράστια σχέση και συνάφεια με τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας».

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, οι περιγραφές που έδωσαν οι γονείς των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα για την ηλικιωμένη γυναίκα, δε φέρεται να ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα. «Αυτή η γυναίκα δεν ήταν ότι περιγραφόνταν από το ζευγάρι. Ήταν παρατημένη γυναίκα και είχε κάποια άλλα θέματα που αφορούσαν και τα μικρά παιδιά. Όπως ότι ήθελε το ακίνητο να το μεταβιβάσει, γράψει στη μικρή Τζωρτζίνα», είπε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται, πως αρχικά είχε ακουστεί πως η σπιτονοικοκυρά πέθανε από καρκίνο, όμως οι γιατροί στο νοσοκομείο που νοσηλεύτηκε, φέρεται να υποστήριξαν ότι πέθανε από σήψη, καθώς έφτασε σε χάλια κατάσταση.