Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων μίλησε στην εκπομπή «Live News» για την υπόθεση της Πάτρας και αναφέρθηκε στις εκδορές που εντοπίστηκαν στο σώμα της Μαλένας και σύμφωνα με τον ίδιο, κάποιος ή κάτι πήγε να κλείσει το στόμα και την μύτη του παιδιού.

«Οι εκδορές αυτές είναι συμβατές με προσπάθεια του θύματος, να αποφύγει ένα εμπόδιο το οποίο προσπαθούσε να του κλείσει το στόμα και τη μύτη», είπε χαρακτηριστικά για το ένα εκ των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα. Παράλληλα, τόνισε ότι πρέπει να καθοριστούν εάν προέρχονται από νύχια ενήλικου ή ανήλικου ατόμου, κάτι που θα έδινε πολύτιμες πληροφορίες.

Επίσης, μίλησε για την περίπτωση της Ίριδας και είπε, ότι όπως υπάρχει το πανάκι με το αίμα, αντίστοιχα υπάρχει και το τραύμα στο στόμα του μωρού, το οποίο δείχνει ότι υπήρξε αιμορραγία στο στόμα του παιδιού. Παρόλα αυτά, διευκρίνισε ότι «φως» στην υπόθεση θα ρίξει η έκθεση από την ιατροδικαστή Πατρών.

Μάλιστα, αναφερόμενος στον Μάνο Δασκαλάκη και την Ρούλα Πισπιρίγκου, δήλωσε πως «αν ακούσουμε και συνεντεύξεις της οικογένειας, νομίζω πως μπορούμε να προσδιορίσουμε και το τελευταίο κλάμα του μωρού».