Ο προσωπικός γιατρός του Γιώργου Τράγκα, Χρήστος Ζούπας, προχώρησε σήμερα σε τηλεοπτικές δηλώσεις μετά τον θάνατο του γνωστού δημοσιογράφου από κορονοϊό και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο γεγονός ότι δεν είχε εμβολιαστεί. Οι δηλώσεις του προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του στενού συνεργάτη του Γιώργου Τράγκα, Πάρι Κουρτζίδη, ο οποίος με μια ανάρτηση στο Twitter στρέφεται κατά του ειδικού παθολόγου – διαβητολόγου.

«Παρότι οι ώρες δεν είναι για πολλά… Δεν μπορώ να επιτρέψω αυτό που γίνεται… Ο κ. Ζούπας τέτοια μέρα δεν τιμά τον νεκρό φίλο πρώην ασθενή του, δηλώνοντας ανακρίβειες. Δεν υπήρχε παρέα δημοσιογράφων δίπλα του που είναι ανεμβολίαστοι. Ίσα-ίσα εμβολιασμένος τον κόλλησε. #ΤΡΑΓΚΑΣ», έγραψε o κ. Κουρτζίδης.

Οι δηλώσεις του γιατρού του Γιώργου Τράγκα

Ο κ. Ζούπας τόνισε σήμερα, αναφερόμενος στον Γιώργο Τράγκα: «Τον εκλιπαρούσα, όχι τον παρακαλούσα» να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

«Αν είχε εμβολιαστεί οπωσδήποτε θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Απλώς έμπλεξε τόσο πολύ το μυαλό του με τόσα πολλά… Κολλήσανε όλοι μαζί, δεν κόλλησε μόνο ο Γιώργος, κόλλησε μια παρέα. Τους λέω “ρε παιδιά σοβαρευτείτε, είστε άνθρωποι μορφωμένοι, καλλιεργημένοι, επηρεάζετε όλη την κοινωνία. Γιατί συμπεριφέρεστε απέναντι στον εαυτό σας τόσο επιπόλαια;”.

Εκεί ακριβώς ήταν που φωνάζανε ο ένας να κάνει μονοκλωνικά, ο άλλος να πάρει το ένα να πάρει το άλλο… Αυτά τα πράγματα δυστυχώς καμιά φορά σε ορισμένους ανθρώπους τόσο μορφωμένους, οι οποίοι έχουν συμβάλλει πολύ σε μία διαμόρφωση μιας κοινωνίας, επηρεάζουν αρνητικά και τον εαυτό τους.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν είχαν συνειδητοποιήσει ότι μια φλεγμονή ή μία λοίμωξη από τον κορονοϊό, ο οποίος απορρυθμίζει τρομερά το σάκχαρο…», σημείωσε ο γιατρός.